SV Delden 1 heeft zondag 19 november met 1-1 gelijkgespeeld tegen directe concurrent SC Meddo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos blijft daardoor ongeslagen in de Vijfde Klasse B en staat nog altijd vierde. Wel liepen de Deldenaren een punt in op koploper Rietmolen, dat met 2-0 verloor bij Neede.

De ploegen waren vanaf de start goed aan elkaar gewaagd en ook de kansenverhouding was in evenwicht. Meddo deelde de eerste tik uit in de 13e minuut. Een goede aanval werd keurig afgewerkt: 0-1. Lang keek SV Delden niet tegen de achterstand aan. In de 20e minuut speelde Scott Wold zich goed vrij in het strafschopgebied van de bezoekers en rondde prima af: 1-1. Dit bleek ook de ruststand.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld en golfde het spel op en neer. De kansen die beide ploegen kregen werden echter niet verzilverd. De grootste was voor de bezoekers in de 75e minuut. Een doorgebroken speler kon vrij op de doelman van SV Delden af, maar Ivo Otten redde knap. Eindstand: 1-1.