SV Delden 1 lijkt steeds meer een serieuze kandidaat voor de titel in de Vijfde Klasse B. De ploeg van Wouter Kwakkenbos is na zes duels nog altijd ongeslagen en boekte zondag 29 oktober alweer de vierde overwinning van het seizoen. Dit keer moest GSV’63 eraan geloven en werd met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Door de zege klimt SV Delden naar plek 2 op de ranglijst.

De start van SV Delden was opnieuw sterk, maar dit keer werd er vergeten om het overwicht direct in de score uit te drukken. Tegen de verhouding is was het zelfs de ploeg uit Geesteren dat na 11 minuten spelen de leiding nam. SV Delden leek even uit het lood geslagen, maar herstelde zich halverwege de eerste helft goed. De meer dan terechte 1-1 viel na een half uur en kwam van de voet van Sven Lutke Willink die een vrije bal prachtig in de kruising schoot. Een paar minuten later maakte Sven Lutke Willink ook de 2-1 waardoor nog voor de rust orde op zaken werd gesteld.

Na de pauze bleef SV Delden sterker en na een uur spelen gooide de thuisploeg de wedstrijd in het slot. Dit keer was Scott Wold het laatste station en zette SV Delden op 3-1. Hoewel SV Delden nog een paar keer de paal trof, leek dit ook de einduitslag te worden. Vlak voor tijd kwam er echter nog een treffer bij. Een fraaie combinatie tussen Sven Wold en Christian Vreriks werd door laatstgenoemde afgerond waardoor het duel eindigde op 4-1.