SV Delden 1 heeft zondag 19 maart een ruime nederlaag geleden tegen SP Haarlo. Het duel op sportpark De Mors eindigde in een geflatteerde 1-4. Halverwege keek de ploeg van interim-trainer Marco Dijkman aan tegen een 0-1 achterstand. In de tweede helft leek een comeback in de maak, maar een efficiƫnt Haarlo trok toch aan het langste eind.

SV Delden begon zeker niet slecht aan het duel en deed in de eerste helft niet onder voor de bezoekers. Toch kwam de thuisploeg na een klein kwartier spelen op achterstand. In de zoektocht naar de gelijkmaker die daarop volgde, kreeg SV Delden een flink aantal kansen. Maar onder anderen Coen Witteveen en Timo Gerritsjans vonden het doel niet. Sven Wold kwam in de 29e minuut nog het dichtste bij, maar zag zijn vrije trap uiteenspatten op de lat: ruststand: 0-1.

Na de pauze kreeg Delden direct weer een knauw. In de 46e minuut verdubbelde Haarlo namelijk de voorsprong. De thuisploeg liet zich echter niet ontmoedigen en bleef zoeken naar een treffer. Opnieuw was Timo Gerritsjans dichtbij, maar ook zijn inzet in de 57e minuut trof geen doel. In de 65e minuut viel de verdiende aansluitingstreffer wel. Timo Gerritsjans leverde de voorzet na een knappe aanval en Sven Wold tekende voor de 1-2.

SV Delden was hierna heer en meester en de 2-2 hing in de lucht. Een goede counter van Haarlo maakt in de 75e minuut echter een einde aan de aspiraties van de blauw-gelen: 1-3. Vlak voor het einde viel ook nog de 1-4 waardoor de onnodig zware nederlaag een feit was. Eindstand: 1-4.