SV Delden 1 is er zondag 1 mei niet in geslaagd om UDI punten afhandig te maken. Het duel in Enschede eindigde in 5-1 voor de thuisploeg. Bij rust leidde UDI al met 3-0 en was het duel eigenlijk al beslist. Na de pauzewisten de Enschedeërs nog twee keer het doel te treffen. Erwin Morsink zorgde voor een eretreffer voor de ploeg van Harold Oude Veldhuis.

SV Delden had de ruime achterstand voor de pauze vooral aan zichzelf te wijten. De blauw-gelen speelden met te weinig inzet en lieten zich geregeld de kaas van het brood eten. Na de rust stond er een andere ploeg in het veld en werd er voor iedere meter gestreden. Dit leverde ook een flink aantal kansen op voor SV Delden. Alleen Erwin Morsink wist er echter één te benutten. Eindstand: 5-1.