Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Naschoolse opvang een succes
(19 mei 2010)


Afgelopen woensdagmiddag, 19 mei, was het de eerste naschoolse opvang voor de jeugd van Delden bij SV Delden en het was een groot succes.
Na een klein openingswoordje van voorzitter Hans van Laarhoven kregen de 41 deelnemertjes een glas kinderchampagne aangeboden en werd er geproost op het succes waarna de kinderen werden verdeeld in diverse groepen en zich konden uitleven in diverse spelletjes die de activiteitencommissie van de jeugd hadden bedacht. Deze varieerden van skilopen en zaklopen tot sumuworstelen. Natuurlijk werden er ook diverse balspelen gehouden. En het beroemde springkussen was vanzelfsprekend ook aanwezig.De eerstkomende drie woensdagmiddagen zijn er ook nog van deze naschoolse opvang bij SV Delden. Deze middagen beginnen om 13:30 uur en eindigen om 15:30 uur. Bij slecht weer zijn er ook voldoende spelen om binnen in het clubhuis te beoefenen.