Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Ook eieren zoeken doe je bij SV Delden
(31 maart 2010)


Woensdagmiddag 31 maart werd door de jeugdcommissie van SV Delden weer het jaarlijkse paasfeest voor de jongste jeugd georganiseerd. De teams F1, F2, F3 en de welpen hadden hiervoor een uitnodiging gekregen en maar liefst 31 kinderen gaven hieraan gehoor. De activiteiten bestonden uit een speurtocht, waarin verschillende opdrachten uitgevoerd moesten worden, zoals een eier-race, schapen scheren en paaseieren tekenen.


De opdrachten werden enthousiast begeleid door de voetbalmeiden van het E-team.


Aan het eind van de speurtocht was er het welbekende paaseieren zoeken. Er was een extra spannend element ingebracht bij het paaseieren zoeken, want de paashaas, die speciaal voor deze Paasactiviteiten naar SV Delden was gekomen, had twee gouden eieren verstopt. Na enig speurwerk vonden Naomi Vossebeld en Jordy Spikkert de gouden eieren. Hun zoektocht naar de gouden eieren, werd beloond met een mooie leren bal. Het groepje kinderen dat de speurtocht had gewonnen, werd ook beloond met een leuke attentie.


Dit paasfeest voor de jongste jeugd werd een groot succes, mede door de inzet van de vrijwilligers en ook het weer was ons gelukkig goedgezind, want de hele middag scheen de zon volop al was de wind wel hinderlijk aanwezig.


De voorbereiding begon al vroeg...

De paashaas was uiteraard ook van de partij

Langzaam stromen de kinderen binnen

Eieren zoeken