Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Playbackshow
(19 maart 2010)


De ‘Jacksons’ zijn de grote winnaar geworden van de Playbackshow van SV Delden, vrijdagavond 19 maart in het clubhuis op De Mors. Het publiek was in groten getale opgekomen en terecht, want organisatie en artiesten hadden kosten noch moeite gespaard om er een professioneel avondje top-entertainment van te maken.
De jury-leden Henk-Jan Smits (Benno Nobbenhuis), meneer De Bok (Hans Raanhuis), de Diva’s (Annemarie Oonk en Gea Otten) en Kim Holland (Wim Holterman) voorzagen alle acts van vermakelijk commentaar en stonden daarna voor de opgave om uit alle optredens de drie besten aan te wijzen. Voorwaar geen eenvoudige opgave, want de optredens waren erg divers en het playback-niveau was hoog.

Na kortstondig doch rijp beraad kwam de volgende uitslag uit de bus: De derde plek was voor ‘Kiss’, plaats twee was voor de ‘Brookse Boys’ en de onbetwiste winnaars waren volgens jury-voorzitter Henk-Jan Smits de ‘Jacksons’.

SV Delden kan terugzien op een zeer geslaagde playbackavond en is hiervoor behalve aan de organisatoren en de artiesten dank verschuldigd aan de heren van DKV Zwart Wit achter de bar, aan de sponsors van deze avond (Nobbenhuis ondermode, Klussenbedrijf De Jong, eetcafé Smitties-De Harlekijn en softwarebedrijf IT-4-elements) en -last but not least- Joost en Niek van C&S en K&N drive-in show.


Het publiek was in groten getale opgekomen...

...organisatie en artiesten hadden kosten noch moeite gespaard om er een professioneel avondje top-entertainment van te maken.

De jury-leden Henk-Jan Smits (Benno Nobbenhuis), meneer De Bok (Hans Raanhuis), de Diva’s (Annemarie Oonk en Gea Otten) en Kim Holland (Wim Holterman) voorzagen alle acts van vermakelijk commentaar.

Het spits werd afgebeten door Sanne Rodermond, Ilanit en Naomi Heutink.

Het aanstekelijke ‘Brand New Day’ van The Wiz Stars, met veel show, zang en dans, bracht de stemming bij het publiek er meteen al goed in.

Vier schaars geklede dames probeerden in de hier opvolgende ‘Eerste Zumba-les’ hetzelfde dans-niveau te halen.

De koddige zwaarlijvigheid van Nicole Heuten, Moniek Morsink, Ilona Stokkentreeff en Sandra Brunnekreef maakte dit helaas onmogelijk, hetgeen in de zaal tot de nodige hilariteit leidde.

De heupwiegende dames van Frizzle Sizzle, in schattige rieten rokjes, bevestigden het nog maar eens: ‘Alles heeft een ritme’.
Opmerkelijk genoeg bleek naast Tom Sueters, Timo Gerritsjans, Coen Witteveen dat met name Delden 1 aanvoerder Mark Tuitert er

Na deze energieke optredens door drie damesgroepen zorgde ‘Bruce Springsteen’ voor een moment van bezinning. ‘The River’ werd door Arnold Oolbrink, inclusief mondharmonica, perfect geplaybackt.

Na dit gevoelige nummer konden ook de liefhebbers van piratenmuziek hun hart ophalen, bij de act van de ‘Brookse Boys’.

Na het optreden van Gerrit Naafs, Arjan Laarhuis, Bert Morsink, Henri Heuten en André Spikkert kan het niet anders dan dat het ‘Brommerlied’ met stip zal stijgen in de vaderlandse hitparade.

De slot-act voor de pauze was voor Erwin Geerdink en Richard Brunnekreef, die als René van der Gijp en Johan Derksen het nodige commentaar gaven op het wel-en-wee op en om de Deldense voetbalvelden.

Spreekstalmeester Sander Pelle greep de pauze aan om in de huid te kruipen van André Hazes. Vanzelf dat ‘Met bloed, zweet en tranen’ en ‘De vlieger’ in het clubhuis luidkeels met Sander werden meegezongen.

Na deze karaoke-act was het weer tijd voor playback van het hoogste niveau.

Mede door de uitstekende grime van Joke Paskamp konden Colin Neuber, Bart Freriksen, Martijn Vriezekolk en Daan Wender een perfecte imitatie neerzetten van ‘Kiss’...

... natuurlijk met ‘I was made for loving you’, inclusief gitaren en mini-drumstel.

Ook Heidi van Laarhoven, Sylvia Vaanholt, Marianne Wold, Belinda Brandt en Astrid Schutte deden oude tijden herleven. Schitterend uitgedost playbackten zij een swingende medley van de ‘Jacksons’.

De dames Nienke, Eline, Marieke, Monique en Tineke brachten, na een rustige start in nonnen-outfit, eveneens een swingend nummer op de planken.

De ‘Toppers’ Hajo Brandt, Han Vaanholt en Wim Wold zorgden met de ‘Jordaan medley’ voor een knallend voorlaatste optreden.

Hans Pots, Henk van Geenen, Martin Wardenburg en Herman de Jong brachten als Shanty-koor tot slot de stemming in de zaal tot ongekende hoogte.

Na kortstondig doch rijp beraad kon de jury aan het eind van de avond de prijswinnaars bekend maken. De derde plek was voor ‘Kiss’...

...plaats twee was voor de ‘Brookse Boys’ en de onbetwiste winnaars waren volgens jury-voorzitter Henk-Jan Smits de ‘Jacksons’...

...die natuurlijk de winnende act nogmaals mochten opvoeren.

Ook hierna bleef het nog even zeer gezellig in het clubhuis op De Mors.

SV Delden kan terugzien op een zeer geslaagde playbackavond. Nogmaals dank aan allen die hier aan mee hebben gewerkt!