Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Ski uitje selectie en dames
(16 januari 2010)


Op zaterdag 16 januari om 10:00 zijn we met 24 man van de selectie en 12 dames op pad zijn geweest naar het Alpinecenter in Bottrop.
Tegen 12:30 waren we gereed voor de eerste afdaling, alhoewel dat niet voor iedereen zo was, want een groepje van vijf personen noem geen namen (zie foto's) zochten maar meteen de kroeg op. Maar de grote meerderheid heeft zich de eerste uurtjes vermaakt op de piste.
Tegen een uurtje of 17:00 werd het ook steeds drukker en gezelliger in de kroeg.
Helaas kwam er tegen negen uur een eind aan het feest, wat voor de meesten ook maar goed was want er waren op dat moment al aardig wat personen van de tafel getrokken door de plaatselijke fitnessploeg!
Toen we iedereen uiteindelijk weer in de bus hadden bleek dat er niemand gewond is geraakt deze dag en dat we verder dus een sportieve en gezellige dag hebben gehad.
Bij terugkomst werd er nog effe een bezoekje gebracht aan De Boemel.

Helaas was er alleen maar een telefoontoestel met camera aanwezig deze dag, waardoor de kwaliteit van de foto's misschien iets te wensen over laat.


En, al zijn het er niet veel, er zijn wat foto's vanaf de piste.

Maar de meeste komen toch vanaf de plek waar het echt gezellig
was.... De kroeg !

Auch Hans wa dabei.

Hè ??!

Sta je er niet op of wil je alle gemaakte foto's zien, stuur dan een mail naar webmaster@svdelden.nl