Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

SV Delden op de kerstmarkt
(13 december 2008)


Evenals in andere jaren nam SV Delden met een stand weer deel aan de kerstmarkt en het werd een groot succes. Vele mensen bezochten de stand waar een grote vuurkorf voor warmte en gezelligheid zorgde. De kraam was schitterend ingericht en er werden diverse SV Delden artikelen aangeboden en ook verkocht zoals paraplu’s, vaantjes, enz.. Ook was er een grote verloting waarmee leuke kerstpakketten gewonnen konden worden. Natuurlijk mocht het succesnummer van de afgelopen jaren niet ontbreken namelijk het gatenbord. Hierop werd driftig geschoten, al dan niet met wisselend succes. De drie Derbystar ballen werden gewonnen door Jacqueline Eijsink, Pien Laarhuis en een jongeman uit Rijssen, die niet wilde dat zijn naam werd genoemd. Dank zij de medewerking van de spelers van het B-elftal (bedankt jongens) werden vele loten aan de man respectievelijk aan de vrouw gebracht want zij zorgen voor de verkoop van de loten. Al met al was het leuke, gezellige en sfeervolle kerstmarktavond.


De stand is ingericht en klaar voor de kerstmarkt 2008

De heren Holtkamp en Tuitert mogen, samen met enkele jongens van het B-elftal, het frisse weer trotseren om de SV Delden items te verkopen en te verloten.

Hier enkele gelukkige winnaars.

Jan Holterman demonstreert hier even hoe het 'gatenbord schieten' niet moet.

Henk controleert even of hij een beetje een goeie score heeft neergezet met het gaten schieten.

Onder het genot van een gluhwein vermaken mevrouw Velthuis en de heer en mevrouw Goosselink zich ook wel.

Wederom twee gelukkige winnaars bij de Delden-stand.

Ook de kerstman kwam nog even langs en wie wil nou niet met de kerstman op de foto ?!