Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Medewerkersavond
(21 november 2008)


SV Delden heeft vrijdag 21 november voor al haar vrijwilligers een heel bijzondere medewerkersavond georganiseerd. De activiteitencommissie had dit jaar gekozen voor het thema ‘griezelen’. Het sfeervol duister aangeklede clubhuis was deze avond met een kleine tachtig, meest griezelig verklede vrijwilligers, goed gevuld. Dat was maar goed ook, want rond half negen werd de menigte opgeschrikt door een bezoek van hoofdcommissaris van politie – tevens zesde-elftal-speler – Jeroen van Batenburg. De hoofdcommissaris deed een beroep op de leden van SV Delden om te assisteren bij het oplossen van een moord, die even tevoren was gepleegd op de parkeerplaats bij het clubhuis. Besloten werd om in kleine groepjes een aantal duistere figuren te verhoren, die zich nogal verdacht ophielden rondom sportpark De Mors. Na afloop van de speurtocht kon de hoofdcommissaris tevreden zijn, want maarliefst zeven van de acht groepjes konden een sluitend bewijs overleggen.

Eenmaal weer verenigd in het clubhuis waren de meeste leden de moord al snel weer vergeten. Dat gaf voorzitter Hans van Laarhoven de gelegenheid om enkele ras-vrijwilligers van de vereniging even extra in het zonnetje te zetten: Gerrit en Yvonne Pelle, Hans en Emmy Pots, Henk en Anke van Geenen, Hans en Marion Langenberg, Wim en Annet Westerhof en Herman en Dinie de Jong. Deze dames en heren hebben, na jarenlang bij de thuiswedstrijden van Delden 1 de bardienst te hebben verzorgd, dit jaar besloten het stokje over te dragen aan een nieuwe lichting barpersoneel. Dames en heren, nogmaals dank!

Daarnaast maakte de voorzitter deze avond van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe fotocollages te onthullen, met daarop de verzamelde elftalfoto’s van alle jeugd- en senioren-teams van SV Delden. Deze schitterende collages, speciaal vervaardigd door vijfde-elftal-speler René Streutker, zullen binnenkort in de kantine te bewonderen zijn.

Na deze officiële plichtplegingen bleef het, mede door de perfecte muzikale omlijsting van de K&N Drive-in Show en met hulp van de vrijwilligers van korfbalvereniging Zwart Wit achter de bar, nog lang griezelig gezellig in het clubhuis.


Namens de activiteitencommissie heeft Sanne een ernstige aankondiging: er is een moord gepleegd op de parkeerplaats.

Hoofdcommissaris Van Batenburg schakelt de hulp in van de vrijwilligers van SV Delden.

Het plaats delict is -vanwege de kou en de duisternis- even verplaatst naar kleedkamer 4.

De hoofdcommissaris licht een tipje van de sluier op.

Na de speurtocht langs diverse verdachten, wordt er nog driftig gespeculeerd over de ware toedracht van de moord.

Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes toch op hun plaats...

...en kan de laatste hand worden gelegd aan de bewijsvoering tegen een van de duistere figuren...

...of zouden de gesprekken toch over voetbal gaan?

Het sluitende bewijs rondom de moord, inclusief motieven en alibi's, wordt even later haarfijn uit de doeken gedaan.

De inwendige mens werd goed verzorgd...

...door de vrijwilligers van korfbalvereniging Zwart Wit.
Dame en heren, bedankt!

Voorzitter Hans van Laarhoven heeft de schmink slechts ten dele kunnen verwijderen...

...maar dat weerhoudt hem er niet van het woord te richten tot een aantal ras-vrijwilligers.

Na jarenlang de bardienst bij de wedstrijden van Delden 1 te hebben, worden Gerrit en Yvonne, Hans en Emmy, Henk en Anke, Hans en Marion, Wim en Annet en Herman en Dinie terecht in het zonnetje gezet.

Het slotakkoord is voor zeebonk Hans Pots.

Activiteitencommissie, bedankt voor wederom een perfect verzorgde medewerkersavond,
en K&N Drive-in Shown ("Niek in Delden 6 olé olé"), bedankt voor de muzikale omlijsting.