Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Keepersdag bij NEO
(22 oktober 2008)


Woensdag 22 oktober is SV Delden met zeven jeugdkeepers (Mart, Twan, Pim, Arilson, Anne, Youri en Jan Willem) naar de keepersdag bij NEO geweest. De keepersdag werd georganiseerd door NEO in samenwerking met het Keeperscollectief Twente. Het Keeperscollectief Twente is een initiatief van o.a. Eddie Pasveer en Paul van Leeuwen, die beiden op deze dag aanwezig waren.
Er deden maar liefst 120 keepers mee. De keepers werden op leefstijd ingedeeld in groepen van tien. Ieder tiental had een eigen trainer en een eigen leider. 's Morgens werd er een uitgebreide warming up gedaan, daarna werden diverse basistechnieken geoefend. Om 12.00 was er een welverdiende lunch die door NEO uitstekend verzorgd werd. Direct na de middag verzorgde Eddie Pasveer samen met zijn zoon Remco (keeper van Go Ahead) en de keeper van NEO (Wietze Golbach) een fantastische demonstratietraining. Daarna zelf weer aan de slag met een prima maar zeer vermoeiende circuittraining. Om 16.00 uur de afsluiting in de kantine, waar iedereen een diploma en een keepersdagshirt als aandenken kreeg. Daarna voldaan maar zeer vermoeid weer naar huis.