Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Bekerfinale SV Delden E2
(19 mei 2012)

SV Delden E2 had in de competitie al dik van Bentelo gewonnen, dus er waren kansen. Toch leek het dat Delden meer last had van de zenuwen. Delden was wat sterker en Bentelo counterde snel. In de eerste helft wist Delden twee keer op voorsprong te komen, maar beide keren wist Bentelo de gelijkmaker te scoren. De rust werd met een terechte 2-2 stand bereikt. Ook het begin van de tweede helft ging gelijk op. Delden kwam weer op voorsprong. Deze keer wist Bentelo niet snel gelijk te maken. Bentelo bleef het proberen en Delden scoorde fraai de 4-2. Dit gaf Delden extra vertrouwen en Bentelo gaf de moed op, waardoor het uiteindelijk maar liefst 7-2 werd. De beker was voor SV DELDEN!!! In de kleren ging het snel terug naar Delden, waar een mooie rondtocht door Delden volgde. Uiteindelijk werd de dag in de kantine afgesloten met patat met een snack en nog een medaille namens het jeugdbestuur.