Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/smarty/libs/Smarty.class.php on line 64

Succesvol jeugdkamp SV Delden
(8 t/m 10 juli 2011)


Onder zeer prettige weersomstandigheden vond 8,9 en 10 juli het jaarlijkse voetbalkamp plaats voor de jongste jeugd van SV Delden.
Dit jaar weer een bekend adres, nl. de Zwemkolk in Markelo. Vrijdagavond rond half zeven werd er afgereisd, maar voor vertrek werd er door alle meegaande jeugd nog afscheid genomen van onze jeugd voorzitter Jos Eijssink. De nieuwe interim voorzitter Erwin Zwijnenberg liet dit gepaard gaan met een gepast cadeau.


Bij aankomst in Markelo het altijd bekende verdelen van de kamers. Later op de avond de smokkeltocht en het kampvuur mocht ook dit jaar niet ontbreken. Na de zeer korte nacht en het ontbijt de zeskamp waarin de teams fanatiek streden met geblindeerd volleybal, touwtrekken, slalom, schieten op het gatenbord en natuurlijk ook een potje voetbal. De broodjes worst en het fruithapje ging er daarna dan ook gretig in. Het begon wat te betrekken en een enkele druppel viel, maar gelukkig beschikt Markelo ook over een prachtig binnen zwembad waar de circa 60 kids zich prima vermaakten. Bij terugkomst stonden de tafels gedekt en smaakten de, door het super keuken team, gemaakte pannenkoeken prima! Iedereen kon daarna met frisse moed aantreden voor de penaltybokaal. Later op de avond een spannend spel in de bosrijke omgeving waarbij alle spelers zich een weg moest vinden door het bos om hun kaartje aan de andere kant af te leveren. Drie schimmige types maakten het menigeen echter heel lastig. De 2e nacht was langer maar zondagochtend zat er toch weinig puf meer in de spelers. Er werd schoongemaakt, opgeruimd en nog wat gevoetbalt, gespeeld en rondgehangen. Vlak voor vertrek alle prijsuitreikingen van de zeskamp, de penalties en het bosspel. Met nog een klein afscheidscadeautje en een brief voor de indeling van volgend seizoen keerden de spelers moe maar voldaan huiswaarts.
Janny, Kitty en alle anderen weer hartelijk dank voor een prima voetbalkamp.


Jos, bedankt !!
Afscheid van Jos, het begin van een leuk weekend !

Lekker warm, zo dicht bij het vuur.

Is dat lekker, of niet ?!

Even opfrissen, ouwehoeren en lekker tutten.

Wat moet ik in bed, ik ben toch niet moe.

Enkele anderen waren het hier niet mee eens...

Van wie zijn deze 'frisse' voeten ?

Het voetbalseizoen ligt tijdelijk stil, dus Janny moet haar energie ergens anders aan kwijt.
(alsof een weekend weg met zoveel jeugd niets is)

Bonuspunten, wie één van de twee gezichten raakt, wint een slagroomtaart

De begeleiding geniet uiteraard ook lekker mee van de zelf
gebakken pannenkoeken !

Even de laatste energie opmaken en dus lekker spelen.

Uiteindelijk, moe maar voldaan !

Bijna klaar voor vertrek, het was weer top !
De Zwemkolk te Markelo bedankt !!