klik op de foto voor meer foto's

Sinds jaren organiseert SV Delden aan het einde van het voetbalseizoen een inloopochtend voor jongens en meisjes tussen de vier en zes jaar. Ook op deze laatste lentedag kwamen de welpen, F-spelers en kinderen die willen gaan voetballen naar sportpark de Mors.De trainers hadden voor elke leeftijdscategorie een circuit uitgezet met allemaal leuke voetbalspelletjes. Kinderen die voor het eerst kwamen kijken startten met kat en muis. Nadat alle muizenstaarten gevangen waren, werd begonnen met het tweede onderdeel: “voetbalbowling”. Alle jongens en meiden wisten meerdere pionnen om te schieten en schoven daarna door naar doelschieten. Vele doelpunten later kon iedereen even bijkomen met een glas ranja en een gezonde traktatie van de twee stagiaires. Tot slot van de voetbaltraining kon een echt partijtje natuurlijk niet ontbreken.

Na het voetballen werd door alle deelnemers vanaf de middenstip een ballon de lucht ingelaten. De winnaar van deze wedstrijd zal tijdens de Open Dag op zaterdag 15 augustus bekend gemaakt worden.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde inloopochtend en hoopt iedereen het nieuwe voetbalseizoen weer te mogen begroeten.

Jeugdtrainers SV Delden