Op zaterdag 11 januari vond de eerste editie van de Teenage Party in 2014 plaats . Dit keer was het thema: Delden’s Got Talent. Deze avond bleek wel dat Delden inderdaad talent heeft. Verschillende optredens passeerden de revue, zoals de meidengroep ‘Gekko’s’ die de cup song ten gehore brachten, spontaan ondersteund door Jasper die het spelletje met de bekers goed onder de knie had.

Ook Britt en Ymke waren deze avond aanwezig, al koste dat het nodige onderhandelen.

De jury bestond natuurlijk uit Dan Karaty, Chantal Janssen en Gordon, die zoals altijd streng maar rechtvaardig waren in hun kritiek.

Na de optredens was het natuurlijk tijd om de voetjes van de vloer te krijgen. Dit kregen de dj’s Stan en Bart met hun drive-in show St4rts Music prima voor elkaar. Het was hun eerste officiële optreden en verliep heel goed. Maarten Rook was als achtervang aanwezig om bij te staan bij eventuele problemen met licht en geluid. Via 0646506851 is St4rts Music bereikbaar voor info en reserveringen.

Het thema van deze avond is door de doelgroep zelf bedacht en ook de organisatie was in handen van deze jongeren. Dit was erg succesvol en ook voor de volgende Teenage Party hebben zich alweer jongeren aangemeld voor de organisatie. Hiermee komen we tegemoet aan het doel om de jeugd zelf te laten organiseren, om zo op een leerzame en leuke manier bezig te zijn.

Dank aan de organisatie (zowel voor als achter de schermen) voor het in goede banen leiden van deze avond. Houd het nieuws in de gaten voor de volgende editie.