Woensdag 22 mei zijn we bij SV Delden begonnen met het geven van inlooptrainingen op ons mooie complex ‘’De Mors’’. Alle jeugd die gewoon eens wil voetballen of wil kijken hoe het spelletje gespeeld gaat worden werd verwelkomd door de trainers. De opkomst overtrof onze verwachtingen: er was een verrassend groot aantal kinderen en ouders die gebruik wilden maken van deze mogelijkheid. Tijdens de training kregen de ouders door SV Delden een kopje koffie of thee aangeboden. Kinderen die met de ouders mee waren gekomen maar nog niet mee mochten doen kregen een glaasje ranja.

 

De training werd zoals gewoon gestart met een warming-up in spel-vorm. Nadat alle jongens en meisjes de spieren lekker warm hadden, werd de grote groep in tweeën verdeeld en konden alle kinderen met een eigen bal enkele oefeningen doen. Dit kon zijn penalty schieten of slalommen en afwerken op het doel. Het leukste van de training, waar natuurlijk iedereen het meeste zin in had, werd tot het laatst bewaard: de partij. De grote groep werd in vieren gedeeld en werd er onderling een toernooi gespeeld.

 

De training werd afgesloten met een glaasje ranja. Bovendien had SV Delden voor alle jongens en meisjes die nog geen lid van de club zijn een klein presentje in petto.

 

Van de inlooptraining op woensdag 5 juni hebben we een mooie fotoreportage gemaakt. Klik hiervoor op bovenstaande foto.

 

Woensdag 12 juni was de laatste inlooptraining van dit seizoen. We hopen iedereen na de vakantie weer terug te zien!