Zaterdagavond 13 april vond de Teenage Gameparty plaats in de kantine van SV Delden. Maar liefst 40 kinderen uit Delden e.o. waren afgekomen op, wat later bleek, een zeer gezellige  avond. Er waren twee playgrounds ingericht met Playstations en een ware darts-corner.

Op de Playstations werd een waar FIFA 13 toernooi gespeeld en waren de deelnemers in twee categorieën verdeeld. Zo was er een categorie oudere spelers (1) en een categorie jongere spelers (2).

Na een bloedstollende strijd was duidelijk welke jongens te sterk waren voor de rest. In categorie was de uiteindelijke winnaar Scott, Hugo werd tweede en Sven derde. In categorie 2 was Ramon de sterkste, gevolgd door Rick en Stefan. Allemaal gefeliciteerd met de prijs.

Ook was er een dart-toernooi (o.l.v. Roy Spoolder). Hier ging het nek aan nek en was Sven de winnaar. Tweede werd Scott Wold en derde Renaldo Diesveld. Ook van harte met jullie prijs!

In de tussenliggende tijd kon de jeugd zich vermaken met tafelvoetbal sjoelbak en een WII-game, hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt en men had geen tijd zich te vervelen.

Regelmatig werd een hapje en een drankje gehaald en zo werd het een avond om te herhalen.

Volgende Teenage Party is 17 mei en dan gaan we zwemmen bij zwembad ‘De mors’, onder de noemer discozwemmen.

Alle jeugd van 11 tot en met 16 jaar is deze avond meer dan welkom om er wederom een knalfeest van te maken.

 

We willen bij deze alle vrijwilligers van afgelopen zaterdag  bedanken voor hun tomeloze inzet. 123BestDeal.com willen we bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Autobedrijf De Vossenbrink bedankt voor alle posters.