Na maanden van voorbereiding, met een compleet nieuwe organisatie (Niels, Rob, Chris, Jeroen en Michiel), was het dan eindelijk zover op vrijdag 11 januari! Met 14 man op weg voor een lang weekend ‘trainen’ in Bemelen vlakbij Maastricht. Daar aangekomen wachtte ons een mooie woonboerderij met alles er op eraan, daar zou het dus niet aan kunnen liggen.

 

De vrijdag begon met een SV Del’n 4 quiz op groot scherm en er werden hiervoor 3 teams gevormd. Met diverse vragen over foto’s die het afgelopen seizoen op de Del’n 4 App de revue waren gepasseerd en daarnaast nog algemene SV Delden weetjes werden onder leiding van Quizmaster ‘Darthvader Chris’ Ronnie, Jules en Richard winnaar van de 1e prijs (een 2e  hands magnetron).

Hierna ging de onderlinge strijd meteen door met de Del’n 4 2013 pokerkampioenschappen. Hierbij ging Jules er met de grote prijs van door (een set heerlijke boxers van Nobbenhuis). Ze zijn hem van harte gegund en hij mag hier een jaar lang van genieten!

Besloten werd om als afsluiter de kantine van de camping naast ons nog met een bezoek te vereren. Hier bleek een groots feest aan de gang te zijn en we hebben ons dan tussen de campinggasten gemengd en gefeest tot in de late uurtjes.

 

Voor de zaterdag stond een bezoek aan Maastricht gepland. ’s Middags werd er begonnen met een potje streetgolf met een route door de mooie oude binnenstad.

Onderweg werd er uiteraard gestopt bij een aantal, welbekende, Maastrichtse kroegen.

Na deze inspanningen moest er natuurlijk ook gegeten worden. Heerlijk onbeperkt spareribs eten in ‘de’ uitgaansstraat. Uiteraard werd dit gevolgd door een zeer gezellige stapavond, waarvan we verdere details jullie zullen besparen.

De zondag dat was de dag waar alles om te doen was… Scharn 7 – Delden 4 stond op het programma. Scharn is een kleine wijk aan de rand van Maastricht.

Om 12:00 uur werd er afgetrapt, maar over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn; 6-3 verlies. Een avondje stappen in Maastricht gaat je blijkbaar niet in de koude kleren zitten.

Dan moesten we de 3e helft maar ons best doen. Heel lang gezellig was het met de jongens van Scharn en uiteindelijk… gewonnen!

’s Avonds werden de verdere jaarlijkse prijzen zoals de lekke bal, gouden schoen, de gouden koksmuts en de poepvinger nog uitgereikt aan de genen die hem toekwamen.

 

Al met al een zeer geslaagd weekend. Volgend jaar ligt de regie in handen van Ronnie, Richard en Renzo. Jungs succes en maak er weer wat moois van!