Zaterdag 19 januari 2013 waren alle F elftallen en het welpen team uitgenodigd voor een ontspannend middagje in het speelparadijs Dolle Pret in Almelo.
Na eenmaal aangekomen in Almelo (zo rond half 2) de schoenen en de jassen uitgedaan te hebben gingen alle jongens en meisjes hun eigen kant op.
Het duurde niet lang voordat de eerste weer terug kwamen om zich te ontdoen van de trui, want deze trui was toch echt te warm om in te spelen.
Het was leuk om te zien dat alle jongens en meisjes van verschillende elftallen leuk met elkaar speelden en enkele attracties samen gingen verkennen.
De leiders en ouders die mee waren gegaan om een oogje in het zeil te houden kregen van de club een lekker bakje koffie aangeboden. Voor alle spelers was er onbeperkt ranja drinken gedurende de gehele middag.
Zo rond 4 uur kregen alle jongens en meisjes een patatje met een frikandel of een kroket en als toetje een ijsje. Toen dat achter de kiezen was, werden alle jassen en schoenen weer aangedaan en werd de terugreis ingezet.
Volgens alle kinderen was dit zeker voor herhaling vatbaar.