Zaterdag 6 oktober vond er weer een Teenage Party plaats in de kantine van SV Delden. Zo’n 50 tieners in de leeftijd 12 tot 16 jaar uit Delden en omstreken wisten het feest te vinden. Hiermee lag de opkomst hoger dan de voorgaande editie.

De feestzaal was fraai aangekleed met dank aan de versieringen van De Brocant cadeau-woon-en lifestyle uit Bornerbroek. Aan het begin van de avond gaven de meiden van Let’s Move onder leiding van Kim Zengerink een streetdance demonstratie, waar de discogangers zelf natuurlijk ook aan mee deden. Vervolgens werd er door de bar dames een smakelijke alcoholvrije cocktail gemaakt en uitgedeeld.

De hele avond werd er uitbundig gedanst op de muziek van de DJ’s van Feestverkoop.nl. Ook was er een chill hoek ingericht waar de bezoekers onder het genot van een glaasje fris of een lekkere snack even kon bijkomen en bijpraten. Om half twaalf was het feest teneinde en keerde iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts.

De organisatie wil naast voorgenoemde bedrijven ook de beveiligers van de avond en de dames achter de bar bedanken voor hun inzet.

SV Delden dingt met haar idee van de Teenage Party ook mee naar de hoofdprijs van ‘Het beste idee van’, dat georganiseerd wordt door de Rabobank Centraal Twente. Vanaf 15 oktober kan elk Rabobank lid stemmen op het beste idee. Uw stem voor de Teenage Party zou natuurlijk erg worden gewaardeerd. Klik hier voor meer informatie.