Klik op de foto voor meer foto's

 

Niet gehinderd door het herfstachtige weer gingen onze jeugdleden zaterdagmiddag op pad voor de jaarlijkse paaseitjes actie. De één kwam met een nóg mooier verhaal terug dan de ander, het was naast een prachtig resultaat ook nog eens een gezellige middag!


Vorige week werd eerst door een grote groep ouders een chocoladefabriek opgezet in Sportkantine de Finish. Nadat een groepje voetballers in plaats van een warming up kilo's chocolade naar boven had getild, was het aan de ouders om de paaseitjes vakkundig te verpakken. Deze werden zaterdagmiddag, door ruim 100 enthousiaste kinderen, in een kleine drie uur tijd huis aan huis verkocht.

 

De verkoop van de paaseitjes bleek vorig jaar al een schot in de roos en dit jaar viel de opbrengst opnieuw hoger uit dan voorgaande jaren. Hiermee kan SV Delden de komende tijd de jeugd weer voorzien van materialen, ballen en teamuitjes.

Al met al was het ook nog eens een leuke gezellige activiteit waaraan heel veel kinderen en ouders hun steentje hebben bijgedragen, mooi om te zien.

 

SV Delden dankt alle kopers, verkopers en de ouders en wensen jullie fijne Pasen!