Klik op de foto voor meer foto's

 

Na afwezigheid van twee coronajaren mochten de jeugd van SV Delden en de dames van SVO Twickel weer op kamp. En hoe! Met een deelname van ruim 90 kinderen kleurde zelfs Markelo even blauw geel en brachten wij de  sportieve gezelligheid en het plezier van uit Delden mee! Het was goed vertoeven op recreatie erf ‘De Zwemkolk’!


Vrijdagavond hebben de dames van SVO Twickel MO13 en MO15 samen met speelsters van het eerste elftal er een te gekke avond van gemaakt. Na een uitgebreid patatdiner konden de voetjes van de vloer met een daverende Foute muziek bingo met mooie prijzen.Daarna was het tijd voor wat rustiger vermaak met een sfeervol kampvuur, gitaarmuziek en uiteraard marshmallows.

Een spannend potje Weerwolven van Wakkerdam maakte de avond compleet. Maar er kon natuurlijk nog lang niet geslapen worden, dus de gezelligheid ging door tot in de kleine ochtenduurtjes..

De meiden waren heel blij om de volgende ochtend fris gewekt te worden met deksels en Duitse schlagers. Gelukkig werd het leed verzacht door een lekker gebakken eitje en kon de dag beginnen. Veel tijd om bij te komen was er niet, want de feestvreugde werd nog versterkt door de komst van de kabouters, welpen en JO8 t/m JO12 van SV Delden!

 

Na geweldige hulp van rij ouders kwam iedereen aan en konden de kamers verdeeld worden. Voor veel kinderen spannend om op kamp te gaan, maar van ieder team was er wel een bekende leider en/of begeleider mee! Na alle spullen op de plek te hebben gelegd en het terrein verkend te hebben ging het los! Onder aanvoering van spelers en trainer van het huidige eerste elftal van SV Delden en dames van SVO Twickel werden de kinderen in gelijkwaardige teams ingedeeld. FC Twente, Ajax en natuurlijks SV Delden mochten niet als teamnamen ontbreken. Er werden partijtjes gevoetbald, voetbal spellen gedaan, penalty’s geschoten op onze keeper van het eerste, er was een heuse buikschuifbaan en bingo! Tussendoor werd er lekker gespeeld, was er waterpret en van alles lekkers te eten en te drinken.

Het was een geweldige zomerdag en wij gaven het bbq cijfer dan ook een 10! Aan lange tafels met de voetbalvriendjes samen lekker eten was dan ook een feest! De door Vlees & Partyservice Rob Kleinsman gesponsorde speklappen gingen er dan ook goed in.

Een kamp, zou geen kamp zijn als er niet tot in de late uurtjes gekeet zou worden. Ook een kampvuur en marshmallows roosteren mocht niet ontbreken. De dag werd met een spannend dierengeluidenspel in het bos afgesloten! Hoewel afgesloten… Het feest is nog tot in de vroege uurtjes doorgegaan in de verschillende logeerkamers! 

 

Met een kort nachtje achter de rug werd de volgende ochtend iedereen fris en redelijk fruitig wakker. De kampleiding maakte de laatste slapers met de gebruikelijke herrie wakker (potten, pannen en pollepels geven samen veel kabaal!). Na een lekker ontbijt was iedereen weer klaar voor de dag en hebben wij eerst met elkaar de boerderij opgeruimd. Heel bijzonder om te zien waar overal chips, snoep en vuile was terecht kan komen! Het kamp hebben wij afgesloten met een verfrissende duik in het zwembad in Markelo. Tussentijds hebben de rij- en schoonmaakouders geholpen de boerderij weer helemaal netjes achter te laten en gezorgd dat alle spullen weer mee terug kwamen naar Delden.

 

Moe, maar voldaan kwam iedereen uit het zwembad en zijn wij in colonne weer naar ons fantastische sportpark de Mors gereden. Wat was het een feest, wat was het gezellig, wat hebben we genoten! Iedereen bedankt en we kijken uit naar volgend voetbalkamp!