De teams van SV Delden en SVO Twickel voetbalden al een tijdje zonder publiek en inmiddels is de winterstop aangebroken. Maar gelukkig hebben we de teamfoto's nog!

 

Klik hier voor de elftallenpagina, waar de foto's van alle teams zijn verzameld en van waaruit is door te klikken naar de teampagina's. De teamfoto's van SVO Twickel linken door naar de bijbehorende  teampagina op de website van SVO Twickel. 

 

Ondanks corona en uitdagingen met nieuwe kleding is het gelukt om elk team te vereeuwigen. Alleen voor SV Delden 5 is het voor de winterstop niet gelukt het team op de foto te zetten, de nieuwe shirts zijn alvast vastgelegd en we hopen het team na de winterstop ook snel voor de lens te krijgen. 

 

Presentatiegids

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de presentatiegids 2021-2022, waarna de drukker aan de slag kan. De bedoeling was het eerste exemplaar uit te reiken tijdens de nieuwjaarsreceptie maar helaas heeft corona ook daar een streep door gezet. We hopen in het begin van het nieuwe jaar de presentatiegids te kunnen bezorgen bij leden en sponsoren.  

 

Achter de schermen

Behalve de teamfoto's is er ook veel beeldmateriaal gemaakt dat de teampagina's niet haalt. En dat is zonde.

Met name de 'gekke' teamfoto's zijn de moeite van het terugkijken waard, maar ook foto's van de totstandkoming van de teamfoto's inclusief pot gel en zak snoepjes willen we je niet onthouden.

Vandaar deze fotoreportage van 'achter de schermen':

Klik op de foto voor meer foto's

 

Dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen bij de totstandkoming van de teamfoto's. Natuurlijk de fotografen van dienst: AndrĂ© Otten,  William Sanchez, Maartje Fisscher en Peter Brusse. Maar ook de begeleiders van de teamfoto's van de jeugd: Menda van Egmond en Danielle Brouwer.