Warning: fgets(): SSL: Connection reset by peer in /var/www/vhosts/svdelden.nl/httpdocs/plugins/content/flickrsuiteplugin/libraries/OAuth/http.php on line 208

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to retrieve the API call: could not read request reply: it was not possible to read line from the HTTP server: the server disconnected"

Klik op de foto voor meer foto's. 

 

Sinds deze week worden de voetballers en voetbalsters bij SV Delden extra in de schijnwerpers geplaatst met nieuwe LED veldverlichting.


Bij de aanleg van het nieuwe Sportpark de Mors wordt volop ingezet op duurzaamheid. Zo zijn er 850 zonnepanelen op de sporthal geplaatst en is er een duurzaamheidsbrug tussen het nieuwe complex en het zwembad. Daarnaast is bij de aanleg van de nieuwe velden voor handbal, korfbal en pupillenvoetbal vanzelfsprekend duurzame LED verlichting voorzien.

 

Afgelopen weken is ook  de conventionele veldverlichting op de velden van SV Delden vervangen door LED verlichting. Dat is niet alleen gunstig voor het energieverbruik en het milieu, het scheelt de club ook flink in de onderhoudskosten. De verlichting van de nieuwste generatie en is heel handig per app te bedienen en geeft een zeer helder licht.

Ook de veldverlichting is toekomstbestendig  en helemaal bij de tijd dus!