Klik op de foto voor meer foto's. Foto's: Mariska Geerdink, Marc Brinkcate.

Tip: op de PC is het mogelijk om met de 'Enter' toets snel door de foto's te scrollen. Problemen met fotoweergave? Klik hier.  

 

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen in coronatijd helaas niet zoveel kinderen bezoeken als in de afgelopen jaren. Des te groter was de verrassing dat afgelopen zaterdag, 21 november, SV Delden onverwachts twee Pieten op bezoek kreeg.

 

Zoals iedere zaterdagochtend waren de kabouters, JO7, JO8 en JO9 lekker buiten aan het voetballen. Totdat opeens twee Pieten op het dak van de kantine en een container verschenen. De trainers hadden alle kinderen gevraagd om in een Sinterklaas- of Pietenpak te komen, zodat ze “Pieten voetbal” konden spelen. Maar dat ook echte Pieten op bezoek zouden komen, hadden de kinderen niet verwacht.

 

De Pieten voetbalden een potje mee met alle teams. Het waren echte SV Delden Pieten, want ze waren blauw / geel geschminkt en de ene Piet had een mooi blauw Pieten pak aan en de andere een geel pak. Namens Sinterklaas, deelden de Pieten aan het einde van de training cadeautjes uit en een zakje kruidnoten. Volgend jaar kan Sinterklaas hopelijk ook zelf weer van de partij zijn.