Onder het mom 'gelukkig hebben we de foto's nog' zijn de nieuwe teamfoto's online geplaatst. Klik hier om naar de teampagina's te gaan.


Na de start van het seizoen hebben alle teams, gelukkig nog voordat we opnieuw in een gedeeltelijke lock-down gingen, geposeerd voor de nieuwe teamfoto. Dankzij een strakke planning, de inzet van enthousiaste fotografen en assistenten met een pot gel en snoepjes voor de jeugd is het weer gelukt alle teams op gevoelige plaat vast te leggen. 


Teamfoto in een 1,5m samenleving

Een extra uitdaging dit seizoen vormden de teamfoto's van de senioren en JO19 vanwege de verplichte 1,5m afstand tussen de teamleden. Binnen de mogelijkheden zijn de fotografen erin geslaagd van deze elftallen een unieke teamfoto te maken. Hopelijk is deze noodzakelijke uitvoering éénmalig en kunnen we bij een volgende editie weer de vertrouwde teamfoto's maken. 

 

Presentatiegids

Ook voor de inmiddels traditionele presentatiegids gooit corona roet in het eten. Waar de afgelopen seizoenen de presentatiegids ruim voor de winterstop uitkwam, gaat dat dit seizoen niet lukken. Van deze nood wordt een deugd gemaakt door, mits de situatie dat toelaat, een speciale SV Delden presentatiegids uit te brengen rondom de opening van de nieuwe accommodatie. 


SVO Twickel

De foto's van de dames en meisjes van SVO Twickel volgen binnenkort, nu deze teams voorzien zijn van mooie nieuwe tenues.  

 

Achter de schermen

Behalve de teamfoto's is er ook veel beeldmateriaal gemaakt dat de teampagina's niet haalt. En dat is zonde. Met name de 'gekke' teamfoto's zijn de moeite van het terugkijken waard, maar ook foto's van de totstandkoming van de teamfoto's inclusief pot gel en zak snoepjes willen we je niet onthouden. Vandaar deze fotoreportage van 'achter de schermen' 

Klik op de foto voor meer foto's


Dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen bij de totstandkoming van de teamfoto's, in het bijzonder de fotografen van dienst: André Otten. William Sanchez, Maartje Fisscher en Peter Brusse.