Nadat na lange tijd iedereen eindelijk weer een weekje lekker naar school was geweest, werd er afgelopen zaterdag even stoom afgeblazen op het voetbalveld.

 

Ieder voorjaar houdt SV Delden een aantal voetbalochtenden, waar ook de vriendjes en vriendinnetjes van de Kabouters en Welpen kunnen meedoen. Om klokslag 10:00 uur startte de training voor de drie verschillende leeftijdsgroepjes (3-4 jaar, 5-6 jaar en 6-7 jaar). Een dikke pluim voor de trainers, die iedere week toch maar weer een leuk programma uit de hoge hoed toveren. Zo werd deze week gestart met een tikspelletje, zodat iedereen een beetje warm kon draaien voor de daarop volgende leuke mix van voetbalspelletjes. Tussen alle voetbalgeweld door werd even pauze gehouden om de dorst te lessen. Als afsluiting van de stralende zaterdagmorgentraining werden partijtjes gespeeld. Rond 11:00 uur was bij de meeste kinderen de koek nog niet op, maar werd er toch afgesloten, anders smolten de waterijsjes.

 

We kijken terug op een geslaagde voetbalochtend. Volgende week om 10:00 uur wordt er natuurlijk ook weer getraind. Lid of geen lid, kom gezellig langs, er staan altijd een paar voetbalschoenen voor jullie klaar!