klik op de foto voor meer foto's

 

Woensdag 16 oktober was Rob Dieperink te gast bij SV Delden. Samen met ruim veertig geïnteresseerden - scheidsrechters van SV Delden en Rood Zwart en leiders en trainers van SV Delden en SVO Twickel - maakte de 31-jarige betaald voetbal scheidsrechter uit Borculo er een boeiende en geanimeerde avond van.

 

Met duidelijke tekst en uitleg en met veel interactie - met vooral de scheidsrechters natuurlijk - wist Dieperink de aanwezigen prima te vermaken. Het uurtje voor de pauze leverde vooral veel inzicht op in de nieuwe spelregels. Na de pauze gaf Dieperink - zelf ook actief als VAR-scheidsrechter - letterlijk een kijkje achter de schermen in het ARAG KNVB Replay Center in Zeist.

 

Voor alle toehoorders was het, vooral door het enthousiasme van Dieperink, een leuke en leerzame avond - pure reclame voor het scheidsrechtersvak. Uit alle reacties na afloop was wel duidelijk: Deze sympathieke en ambitieuze scheidsrechter uit de Achterhoek heeft er na vorige week, behalve een fraaie blauw-gele handdoek, ook een grote schare Deldense fans bij.