Klik op de foto voor meer foto's.

 

Fantastisch weer, een mooie bosrijke omgeving en een prima kampeerboerderij maakten het jaarlijkse voetbalkamp voor bijna 70 jongens en meisjes tot een super geslaagd weekend.

 


Vrijdagavond 21 juni zette de blauw gele colonne van kinderen tussen 6 en 13 jaar koers richting Markelo. Daar aangekomen werden de slaapzalen verdeeld, snoep en chips uitgepakt en teams gemaakt voor een lasergame in het bos. Na het laser gamen werd nog een spel dierengeluiden gedaan en kon het kampvuur aangestoken worden. Zoals het hoort, de eerste nachtrust was van korte duur. Sommige kinderen haalden de zaterdagmorgen zelfs zonder ook maar één uurtje slaap….

 


Met een stevig ontbijt achter de kiezen werd in de loop van zaterdagmorgen gestart met een achtkamp. Deze duurde tot het einde van de middag, waarna als hongerige wolven een aanval werd gedaan op heerlijk gegrild BBQ vlees. Langzaamaan werd het schemerig en werd een spannend verhaal over een Markelose roofzuchtige ridder verteld. Dit bleek het startschot van een spookspel in het bos. De nachtrust deed op zaterdagavond eerder zijn intrede, dat was maar goed ook , want zondagmorgen moest nog even een zeepglijbaan bedwongen worden. Nadat alles was opgeruimd keerde het gezelschap zondagmiddag huiswaarts.

 

De jeugdcommissie bedankt trainers, leiders en ouders voor de fantastische organisatie. Leuk om nog even te noemen was dat Tim, Teun en Jort uit JO15 de hele zaterdag als vrijwilliger meehielpen.