klik op de foto voor meer foto's.

 

Op zaterdagmiddag 30 maart zijn de jeugdleden van SV Delden én de meiden van SVO Twickel langs de deuren gegaan, om Delden en Deldenerbroek van heerlijke chocolade paaseitjes te voorzien.
Begin maart werd met een groot aantal vaders, moeders en oma’s in totaal 500KG chocolade herverpakt naar zakjes van 250 gram.

Deze werden zaterdagmiddag, door ruim 100 enthousiaste kinderen, in een kleine drie uur tijd huis aan huis verkocht. De verkoop van de paaseitjes bleek een schot in de roos!

 

Veel mensen waren erg enthousiast over de nieuwe verkoopactie en dat was terug te zien aan de mooie opbrengst, die hoger uitviel dan voorgaande jaren.

Hiermee kan SV Delden de komende tijd de jeugd weer voorzien van materialen, ballen en teamuitjes. Nadat iedereen teruggekeerd was in de kantine, hadden een aantal moeders welverdiende broodjes knakworst klaarstaan.
Al met al was het ook nog eens een leuke gezellige activiteit waaraan heel veel kinderen en ouders hun steentje hebben bijgedragen, mooi om te zien.

 

Tenslotte natuurlijk ook alle kopers hartelijk dank. Namens SV Delden en SVO Twickel wensen wij iedereen fijne, smakelijke Paasdagen toe.

 

Jeugdcommissie SV Delden