klik op de foto voor meer foto's

 

De Business Club van SV Delden heeft begin maart een bezoek gebracht aan de firma Techmag in Haaksbergen, het bedrijf van Bert-Jan Morsink.

 

We werden ontvangen door Bert-Jan en zijn vrouw Linda met een hapje en een drankje, daarna was er tijd voor een rondleiding door het bedrijf met deskundig advies van Bert-Jan. Tijdens de rondleiding vertelde Bert-Jan ook over de historie, de overname en de verhuizing van het bedrijf.

 

Techmag is leverancier van gereedschappen, ijzerwaren en toebehoren aan bedrijven, particulieren en zzp'ers. Je kunt er zelfs terecht voor schaatsen. Indrukwekkend om te zien wat een voorraad en oppervlakte in één mooi bedrijf.

 

En dan december, de maand van het vuurwerk, de drukste maand van het jaar waar familie en vrienden meehelpen om alles af te handelen. We kregen een rondleiding door de vuurwerkbunker en uitleg over de wettelijke eisen die gesteld worden om vuurwerk te mogen verkopen - deze eisen zijn waarachtig niet mals.

 

De avond werd afgesloten bij Femi’s grillroom en pizzeria aan de Molenstraat in Delden. We werden hartelijk ontvangen door Daniel Mirza en zijn personeel. Het was een gezellige avond met speciale kleine gerechtjes en een drankje, Daniel heeft laten zien hoe lekker je hier kunt eten.

 

Bert-Jan en Daniel, dank voor jullie gastvrijheid en de gezellige avond, succes verder met de business!