Klik op de foto voor meer foto's.

Zaterdagavond 19 januari was er een speciale feestavond georganiseerd om alle vrijwilligers van SV Delden in het zonnetje te zetten. De grote opkomst onderstreept de betrokkenheid van zoveel vrijwilligers, uit alle geledingen van onze vereniging. Zowel actieve als oud-voetballers, maar ook veel ouders van de jongste jeugdspelers dragen hun steentje bij. Onder het mom van 'wie de jeugd heeft, heeft de toekomst', is het mooi om te zien dat een groeiende groep oudere jeugdspelers zich als vrijwilliger inzet. 

Vooraf was het verzamelen in het clubgebouw voor koffie en thee. Om half negen vertrok het honderdkoppige gezelschap naar het Aparthotel waar ieder bij binnenkomst een schietschijf en €100,- fictief geld kreeg voor de roulette en black jack tafels.

De jongste vrijwilligers werden in het aparthotel verrast met een sportief en stevig potje bowlen. Teun Morsink werd de bowlingwinnaar voor die avond. Voor de ouderen was het al snel dringen geblazen om het geluk te beproeven bij de roulette en black jack tafels. Ook mocht ieder twee maal schieten met een luchtbuks. Simone Rezanejad werd de onverwachte winnares met een score die door niemand meer te evenaren was. Ondertussen werd er gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Klokslag middernacht kwam er een einde aan het feestgedruis en vertrok ieder in de vriesnacht onder de volle maan naar huis.