Klik op de foto voor meer foto's.

Zaterdagmiddag 19 januari om half een verzamelden 30 kinderen en de leiding van JO8-1, Welpen en de Kabouters zich bij de kantine van SV Delden. De jongens en meisjes hadden een leuke activiteit in het verschiet, een middagje rennen, springen, glijbanenrace en een draaimolen bij Dolle Pret in Almelo.

Aangekomen in Almelo werden eerst de schoenen en jassen aan de kant gemikt. De jongens en meiden van JO8-1 en een aantal Welpen waren er al vaker geweest, dus die stoven meteen richting hun favoriete speeltoestel. De Kabouters moesten eerst even rustig een rondje door de zaal maken en de kat uit de boom kijken, maar na een kwartiertje ging de hele meute zijn/haar eigen gang.

Van al dat rennen en springen krijg je dorst, tussendoor werd er dan ook gretig van de ranja gedronken. Rond een uur of drie schalde het door de luidsprekers dat alle kinderen van SV Delden aan tafel konden voor een bakkie friet met een snack. Als klap op de vuurpijl, werden de verhitte hoofdjes nog afgekoeld met een waterijsje!

Nadat iedereen eindelijk zijn eigen sokken en schoenen had teruggevonden ging het weer richting Delden.

Zaterdag 26 januari hebben de twee Welpenteams een toernooi in de zaal in Hengevelde, de Kabouters trainen van 9:00-10:00 uur in zaal Raesfelt. Iedereen bedankt voor de gezellige middag, veel plezier en succes met jullie wedstrijden en trainingen!