klik op de foto voor meer foto's

 

Afgelopen zaterdag 25 november stond een bont gezelschap ondernemers om 18:00 uur klaar bij Harlekijn - Smitties. Het doel: een bezoek aan de wedstrijd Heracles - NAC in het Polman stadion. Tot ieders verbazing werd het gezelschap opgehaald door de officiele Heracles bus.

Een groot deel van de SV Delden business club stapte samen met een aantal overige SV Delden sponsoren in voor de korte rit naar Almelo. Aangekomen in de business lounge van het Polman Stadion werd er geproost, kennisgemaakt en bijgepraat. In de comfortabele fauteuils zag het gezelschap dat Heracles eerst op achterstand werd gezet, maar dit snel herstelde. Met een veelbelovende ruststand warmde het gezelschap zich op in de lounge. Een kleine groep heeft de lounge in de tweede helft niet meer verlaten. Na de wedstrijd was het SV Delden gezelschap weer compleet en moest de voorzitter uiteindelijk om 22:30 uur zijn uiterste best doen om het spul weer in de bus te krijgen. 

Weer aangekomen bij Harlekijn - Smitties waren de bittergarnituren niet aan te slepen. Sport maakt hongerig laten we maar zeggen. De combinatie van bier en bitterballen zorgde ervoor dat het gezelschap nog lang na bleef praten over deze geslaagde avond.