Klik op de foto voor meer foto's.

Op 18 maart was het traditionele paaseieren zoeken voor de F teams en welpen. In totaal stonden 38 kinderen te popelen van ongeduld om eieren te gaan zoeken. Voordat het zover was kregen de kinderen eerst drinken met wat lekkers in de kantine. 

Tot hun grote verbazing stond ineens de paashaas in de kantine. Hij vertelde de kinderen dat hij heel veel kleine eieren had verloren en een heel groot blauw-geel ei. Hij had de hulp van alle kinderen nodig om alle eieren weer terug te vinden. Vol goede moed gingen de kinderen achter de paashaas aan om hem te helpen. Er werden heel veel kleine eieren gevonden, alleen het grote ei zat er niet bij. Gelukkig heeft Roan uit het F5 team het grote blauw-gele ei gevonden zodat de paashaas extra gelukkig was.

Terug in de kantine zijn er nog allerlei toepasselijke spelletjes gespeeld zoals eieren gooien, eitje happen, eierlopen en het aantal eieren in een pot raden. Na afloop kreeg iedereen een mooie chocolade paashaas mee. Roan kreeg als dank voor het vinden van het blauw-gele ei een mooie kadobon van de paashaas.

Het organisatiecomite bedankt alle vrijwillers en de fotograaf voor alle hulp.