Op sportpark "de Mors" vindt op dit moment de nieuwbouw van een multifunctioneel sportcomplex plaats. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de nieuwbouw maakt SV Delden gebruik van tijdelijke units die volledig zijn uitgerust met voldoende kleedkamers, douches en een kantine.

Velden

SV Delden heeft de beschikking over een kunstgrasveld en een natuurgrasveld.

• natuurgrasveld, eveneens voorzien van verlichting

Het  4-tegen-4 pupillenveld is niet beschikbaar tijdens de nieuwbouw. Bij de nieuwe accomofatie is ook een nieuw kunstgras pupillenveld voorzien.

Gebruiksregels

Voor de "gebruiksregels kunstgras en natuurgras" zie documenten - klik hier.

Voormalig clubhuis

Het voormalige clubhuis "trefhook 'n Mös" dateerde uit de zeventiger jaren. In 2000 is het clubhuis uitgebreid met een moderne bestuursruimte, een nieuwe toiletruimte en een massageruimte. In november en december 2019 is het clubhuis gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe accomodatie. maar niet zonder een groots afscheidsfeest te houden.