Inhoudsopgave

Van de redactie
Van de voorzitter
Metamorfose keuken clubgebouw
Het moet niet veel gekker worden...
In gesprek met Johan Beltman
Prognose 1e elftal seizoen 2002-2003
Kaartavonden seizoen 2002-2003
Training Olympisch elftal
Wereldkampioenschap voetbal oftewel...
Open dag S.V. Delden geslaagd
Schagen beste op C-toernooi
( Overzicht competitiewedstrijden tot de winterstop )
Enkelspel (Sven Wold)
( Jarige jeugdspelers )
( Kleurplaat )


Van de redactie

Wanneer jullie dit nummer van ons clubblad ’n Möspraot lezen is de nieuwe voetbalcompetitie alweer in volle gang.
We hebben als speler en supporter weer een indruk gekregen van ons favoriete elftal.
Henk ter Hofsté stelde enkele “prominenten” de vraag wat hun/haar verwachtingen van ons eerste elftal waren voor dit nieuwe voetbalseizoen. Jullie lezen de meningen in deze uitgave.

Twee redactieleden hadden een gesprek met onze hoofdsponsor de heer Johan Beltman. Hij wenst onze club veel succes in het komende seizoen. De teneur van dit interview is : Met een beetje inventiviteit en techniek kun je het een heel eind schoppen! En … dat geldt ook voor het spelletje dat voetbal heet.

De “Open Dag” voor de jeugd was een groot succes! Ons jeugdbestuur heeft dan ook voor de goede organisatie van dit evenement een dikke pluim verdiend. Hans Klumpers doet er mededelingen over.

Na de nieuwe bestuurskamer, de nieuwe toiletten, massageruimte en ruimte voor kleding was de renovatie van onze keuken aan de beurt. In deze uitgave zullen we in deze herboren ruimte “een blik werpen”.

Tenslotte lezen jullie in deze uitgave :

- Indelingen en programma’s van elftallen
- Jeugdmededelingen
- Enkelspel
- En …….nog veel meer!

Voor actuele zaken kunnen jullie terecht bij onze website: www.svdelden.nl.

Lees ze.


Van de voorzitter

Seizoen 2001/2002 zit er op. Sportieve hoogtepunten zijn in de slotfase van de competitie te melden. We kunnen wel terug kijken op een seizoen waarin veel werk is verzet. De jeugdcommissie nieuwe stijl draait op volle toeren. Hemelvaartsdag heeft dit team zich duidelijk aan de buitenwacht gepresenteerd op de Deldense braderie. Ook met de aanwas van de pupillen gaat het cresendo. Al met al volop leven in de jeugdbrouwerij.

Helaas moeten we van enkele jongens met toekomst voorlopig afscheid nemen. Mark Grootte Bromhaar en Jan Willem Klumpers gaan naar Rood-Zwart, terwijl Martijn Vriezekolk in zijn nieuwe woonplaats, De Lutte, het gaat proberen. Alle drie de knapen hebben een blauw-geel hart, want zij blijven lid van de SV Delden.

Overschrijvingen waren er ook bij de senioren. Bert Otten zag zich uit hoofde van zijn politieke loopbaan verplicht in Hengelo een balletje te trappen. Tubantia is zijn nieuwe club. Erwin Riesthuis gaat in zijn woonplaats Zwolle voetballen. Wij wensen allen natuurlijk heel veel succes bij hun nieuwe vereniging. Nieuw bij de SV Delden zijn Jaap Smit en Dirk Jan Vrielink. Beiden kwamen over van Rood-Zwart. Jongens van harte welkom bij SV Delden en we wensen jullie veel speelplezier.

Onze bouwcommissie heeft de stille periode aangegrepen om de keuken eens flink onder handen te nemen. Het was met de laatste toernooien wel eventjes behelpen, maar het is met de start van de nieuwe competitie een genot kantinediensten te draaien. Wel zal de gewoonte het clubhuis te betreden via de keuken dan niet meer mogelijk zijn.

Via de media kon u vernemen dat de gemeente meende dat er flink kan worden bezuinigd op speelvelden. Ook SV Delden zou in de toekomst een speelveld in kunnen leveren. Dat wij daar geheel anders over denken moge duidelijk zijn. Wij hopen de gemeente van onze standpunten te overtuigen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij u inderdaad op de hoogte.

Rest mij tot slot mede namens het bestuur iedereen een fijne vakantie te wensen om het komende seizoen er weer fris tegenaan te gaan.

Jan Vriezekolk


Metamorfose keuken clubgebouw

Wie de “oude” keuken nog op zijn netvliezen heeft staan, moet erkennen dat deze ruimte een algehele verandering heeft ondergaan. Nieuw plafond, vloeren, wandtegels, verlichting en een totale nieuwe keukeninrichting. Dit alles heel mooi en … praktisch ingericht.
Het zal een probleem worden om een keuze te maken, wie hier de weekends als vrijwilliger enkele uren mag werken ! 

Bedankt bestuur voor dit goede initiatief en uiteraard een ferme schouderklop voor degene die deze klus onder leiding van Hans Pots zo snel gerealiseerd hebben!!

terug naar inhoud clubblad


Het moet niet veel gekker worden bij S.V. Delden 3

We schrijven zondag 24 maart 2002. Vroeg, heel vroeg in de morgen moest Delden 3 weer eens spelen (10.45). Ondanks het vroege tijdstip was er maar één persoon afwezig. Ongekend!! De lijn op de training zet door! S.V. Delden 3 vindt nu ook massaal het veld op de vroege zondag (of de kantine, daar ben ik nog niet helemaal uit).
Nadat de 16e man, onze keeper, de kantine binnen kwam lopen gingen we naar kleedkamers om ons om te kleden. Jaja u leest het goed. Na jaren scoutwerk en ook nog actief te zijn geweest op de transfermarkt hebben we voor het eerst sinds lange tijd (die goeie ouwe Rik) weer eens een echte vakman onder de lat staan. Twee weken geleden had hij al een helft mogen ruiken aan het echte werk, maar vandaag stond Jordi (niet G.) in de basis. 
We mochten een kleedkamer uitzoeken. Gezien het resultaat van vorige week (1–1 uit tegen Buurse) hadden we last van sterallures en kozen voor nummertje 4. Paste ook perfect bij de grootte van onze selectie. 
Na het omkleden en een goede warming up, we stonden voor de verandering eens op het veld vóórdat de wedstrijd begon, kon de wedstrijd beginnen. Na jarenlange verbanning naar het tweede veld stonden we deze keer weer eens op het hoofdveld. Wat een ervaring!! Gras is blijkbaar groen, de lijnen bepalen wanneer de bal uit is in plaats van het gevoel en het mooiste van alles…wanneer je je verveelt heb je altijd wat te lezen bij de hand, reclameborden zat!

Good-old Laarhuis junior floot voor het begin van de wedstrijd. De bal is rond en het spelletje ging dus alle kanten op. Plotsklaps lag de bal in het net. Laarhuis wees naar de stip op het midden, goal!! Nick scoort de 1–0 tegen V.V. Twenthe. Eventjes later ging de auteur van dit artikel in de fout (ik kom er eerlijk voor uit), 1–1. Maar waar de fans op gehoopt hadden gebeurde toch. Met flitsend combinatie-voetbal werd de verdediging van de tegenstander gedold. Dat leverde 3 doelpunten op. Nick schoot zijn tweede er in, Jorret mocht er een aantekenen en ook de helblauwe Predators van Maurits stonden op scherp. Hij scoorde tevens tegen zijn rivalen. De vorige club van Maurits was dan ook Twenthe Goor.
Even een kanttekening bij Nick; Na negen maanden spanning wierp niet alleen zijn vriendin een vrucht af, maar na deze spannende periode wierp ook de snelheid en behendigheid van Nick weer eens zijn vruchten af. Twee assists en twee doelpunten had hij op zijn conto staan. Met opa Collins en hond, Delden 3 supporters in hart en nieren, langs de lijn. 

Na de rust werd er niet meer gescoord, maar sambavoetbal te over. Jan speelt (streelt) de bal met buitenkantje rechts en ietsje effect 50 meter de diepte in, Ben(kamp) beheerst die bal in een vloeiende beweging en speelt de bal met een weergaloos hakje door. Urban stond al te azen op het gaatje in de verdediging. Na die wonderschone hakbal kwam Urban over Ben heen en liep langs de flank van het veld, met als eindbestemming het doel. Helaas leverde de puntgave voorzet niets op vanwege kunst en vliegwerk van de nummer 1 van V.V. Twenthe Goor. Commentaar van de massaal teruggestormde tegenstanders: “Dit is toch niet te verdedigen”. 

Twee keer op rij punten pakken, een keeper in de goal, een voltallige selectie ruim op tijd op het hoofdveld, kleedkamer 4 voor een 7e reserveklasse elftal en vloeiend combinatievoetbal met wonderschone individuele acties. Nee mensen, het moet niet veel gekker worden bij S.V. Delden 3.

AnderS

Naschrift redactie:
Ten gevolge van een communicatiestoornis is dit artikel te laat in de handen van de juiste redactieleden gekomen. Toch wilden we u deze bijdrage van Delden 3, onder het motto ‘beter laat dan nooit’, niet onthouden. In het volgende clubblad zult u weer een verhaal aantreffen over de recente stormachtige ontwikkelingen rond ’t derde elftal.


In gesprek met... Johan Beltman

(hoofdsponsor van onze vereniging)

Johan Beltman is geboren in Deldenerbroek. Hij is opgegroeid met twee broers en is thans 53 jaar en gehuwd. Als hobby heeft hij, gek genoeg, techniek.

Beltman heeft van jongsaf aan brede belangstelling getoond voor techniek. Het is dan ook geen wonder dat hij na zijn lagere schooltijd ging studeren aan wat toen nog de M.T.S. heette.

Na het behalen van zijn diploma ging hij aan het werk als onderhoudsmonteur bij diverse bedrijven zoals bij: Servo, Hollandse Signaalapparaten en B & L in Goor.

Hij had toen de schuur van zijn ouderlijk huis al als werkplaats ingericht met draai -, frees - en boormachines. Dit nam zo een omvang aan dat hij op een gegeven moment al 4 personeelsleden had met als gevolg dat de schuur te klein werd. Beltman besloot toen om ook een managementcursus te doen.

Toen hij na een periode van 5 jaar thuis werkzaam was geweest moest hij een nieuwe uitdaging aangaan want van uitdagingen in zijn leven houdt hij. Hij besloot in 1985 voor zichzelf te beginnen en kocht een lapje industriegrond van 20 bij 40 meter aan de Parelstraat in Hengelo en liet er een hal opbouwen van 15 bij 30 meter. Het hallenoppervlak is in de loop der tijden natuurlijk uitgebreid. Het personeelsbestand groeide in Hengelo naar 7. Hij begon er machines in eigen beheer te ontwerpen aan de hand van specificaties van de klanten.

Op dit moment heeft de heer Beltman 9 personeelsleden in dienst en is ook zijn vrouw werkzaam in het bedrijf.

De bedrijfsactiviteiten bestaan uit:

1. Engineering
2. Speciaal machines voor de industrie.(Ook computergestuurd)
3. Metaalbewerking
4. Pneumatische – en hydraulische systemen
5. Besturingstechnieken.

Tot zijn vaste klantenkring horen bekende bedrijven zoals Océ-van der Grinten, Philips, Stork-Fokker, enz.. Ook exporteert hij, vooral naar Duitsland.

De heer Beltman heeft ons zijn bedrijf getoond en we waren zeer onder de indruk. Nu hebben de schrijvers van dit stukje weinig of geen verstand van techniek, maar het was zeer imponerend wat we gezien hebben.

Tenslotte werd door ons de vraag gesteld waarom hij nou toch hoofdsponsor was geworden van onze vereniging.

Hij vertelde ons dat hij zelf nooit heeft gevoetbald en dat ook nooit zou gaan doen. Ook had er niet aan gedacht ook maar ergens sponsor van te worden totdat hij werd benaderd door Jan Brinkcate. Hij had hierover zijn grote twijfels maar na een bezoekje aan ons sportcomplex en bij het zien van de vele vrijwilligers in onze vereniging is hij erover na gaan denken. Hij vond het bijzonder leuk zoveel vrijwilligers bezig te zien en was later dan ook zeer geëerd door de vraag van Jan Brinkcate.

Het gaat de heer Beltman niet om de naamsbekendheid maar omdat hij S.V. Delden een leuke vereniging vindt maar hem de tijd ontbreekt om zelf actief te zijn binnen onze vereniging is hij met de S.V. Delden in zee gegaan tot beiderzijds genoegen. Degenen, die graag een kijkje in het bedrijf willen nemen, kunnen op internet terecht onder: www.beltman-mechanisering.nl

Het adres luidt:

Beltman Mechanisering B.V.,
Parelstraat 33,
7554 TL Hengelo.
Tel.: 074 2438057
Fax: 074 2436643
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk ter Hofsté en Gerrit Seppenwoolde!!


Prognose 1e elftal seizoen 2002-2003

De redactie van dit clubblad heeft bij de trainer, verzorger, elftalbegeleider en de aanvoerder gevraagd naar wat zij verwachten van het nieuwe seizoen en de prestaties van ons eerste elftal in dit nieuwe seizoen. Aan hen werden vier vragen gesteld.

De eerste vraag luidde: Wat is jullie verwachting voor het nieuwe seizoen?
De antwoorden luidden:
Gerrit (begeleider): We eindigen op de 4e of 5e stek.
Hans (verzorger): Ik hoop op een prettig seizoen, waarin de selectie met volle inzet strijdt voor de club S.V. Delden. S.v.p. zonder zware blessuresvan welke speler dan ook.
Gerrit (aanvoerder): een vijfde plek.
Gerrit (trainer): minimaal periodetitel. 


Vraag 2: Doet ons elftal mee aan de race om het kampioenschap?
Gerrit (begeleider): Nee.
Hans (verzorger): Kan, als alle neuzen dezelfde kant opstaan en we ook met teleurstellingen kunnen omgaan en in wedstrijden van ons kunnen afbijten.
Gerrit (aanvoerder): Ja.
Gerrit (trainer): Als we bij de winterstop bij de top-4 staan, spelen we mee voor de titel.

Vraag 3: Heeft het elftal kans op een periodetitel?
Gerrit (begeleider): Ja.
Hans (verzorger): Jazeker. Op 1 seizoen na kansen voor gehad de afgelopen 4 à 5 jaar.
Gerrit (aanvoerder): Ja.
Gerrit (trainer): Anders had ik niet gezegd, dat we minimaal een periodetitel zouden halen.

Vraag 4, de laatste vraag. Wie wordt er kampioen en waarom?
Gerrit (begeleider): NEO, een voetballende ploeg.
Hans (verzorger): Enter, fysiek sterke ploeg en wie weet, zie vraag 2 doet SV. Delden ook mee.
Gerrit (aanvoerder): NEO, brede selectie, ik denk voetballend het beste elftal.
Gerrit (trainer): SV Delden, NEO of Enter.


Kaartavonden seizoen 2002-2003

Evenals het vorige seizoen is de activiteitencommissie van plan weer enkele kaartavonden te organiseren in de spelsoorten: KRUISJASSEN en HARTENJAGEN. De commissie heeft hiervoor de volgende data gepland (alle op de laatste vrijdag van de maand, behalve in december):

25 oktober 2002
29 november 2002
20 december 2002
31 januari 2003
28 februari 2003
28 maart 2003

De aanvangstijd is elke avond om 20.00 uur. De inleg bedraagt slechts 1 Euro. De koffie en enkele hapjes zijn bij de inleg inbegrepen.
Ook zijn er elke speelavond voor de beste drie per spelronde enkele prijsjes beschikbaar.
Op de laatste speelavond wordt er bovendien de beker uitgereikt aan degene, die de beste score in de beide spelsoorten heeft geboekt gedurende het seizoen.
Deze kaartavonden zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet leden 
De activiteitencommissie rekent op een grote opkomst.

Namens de activiteitencommissie,
Gerrit Paskamp


Training Olympisch elftal

Vanaf maandag 19 augustus tot en met woensdag 21 augustus had het Nederlands Olympisch Elftal een trainingskamp in Delden. Zij waren ondergebracht bij het Aparthotel.

Op de laatste dag van het trainingskamp werd een onderling oefenduel gespeeld op ons terrein. De bedoeling was drie keer een half uur te spelen. Het werd een fanatiek potje, waarin leuk voetbal werd getoond. Door lichte blessures werd echter het potje bekort tot twee maal een half uur.

Veel prominenten uit de voetbalwereld waren aanwezig. Zo was er de gehele technische staf van De Graafschap aanwezig.

De spelers waren ingedeeld in een blauwe en een oranje groep.

De oranje groep werd gevormd door:
Maarten Stekelenburg, Jurgen Colin, Civard Sprockel, Ruud Knol, Michael Dingsdag, Jordi Hoogstrate, Santi Kolk, Rogier Molhoek, Romano Denneboom, Youssouf Hersi, Arjan Robben en Nikki Hofs.

De blauwe groep bestond uit:
Gino Coutinho, S’aid Bakkati, Tim Bakens, Alje Schut, Melvin Fleur, Danny Mathijsen, Jeffrey de Visser, SaId Boutahar, Klaas Huntelaar, Robin van Persie, Riga Mustapha en Davide Mendes. 

Als wisselspelers fungeerde Eddy Putter en Guido Budziak.

Het geheel werd met argusogen gevolgd door de bondstrainer Wim Koevermans.

Het partijtje werd gewonnen door de blauwe groep met 3 – 0, wat de keeper van de oranje groep en de huidige eerste keeper van Ajax, Maarten Stekelenburg deed opmerken, dat hij met zijn club in de voorbereiding en de eerste competitiewedstrijd er niet zoveel had binnen gekregen.

Jammer was, dat deze oefenpot op korte termijn moest worden georganiseerd zodat het niet mogelijk was er voldoende publiciteit aan te geven. Vele voetballiefhebbers hebben daarom er niet van kunnen genieten.

Na afloop kreeg onze vereniging een grote KNVB-vaan aangeboden met alle handtekeningen van de spelers.


Wereldkampioenschap voetbal oftewel...

Geachte lezer,

U als fanatiek voetbaldier heeft beslist het wereldkampioenschap voetbal in de maand juni van dit jaar gevolgd. Wat is u opgevallen? Mij het geouwehoer over de scheidsrechter en hun assistenten.

De bobo’s van de FIFA waren het erover oneens: Zei de voorzitter, de ‘geachte ‘ heer Blatter, het niveau van de scheidsrechters was belabberd, de voorzitter van de scheidsrechterscommissie vond het niveau van een behoorlijk gehalte. Natuurlijk waren er fouten gemaakt maar een of twee waren van belang geweest voor de wedstrijd. 

Ik neem het hier op voor de scheidsrechter. Wij, met onze reet in een luie stoel en met een pilsje en een zakje chips in de hand gezeten, zien na een beslissing van de scheidsrechter de overtreding of buitenspel van alle kanten in close-up, van een andere zijde, van boven, enz. en dan nog ontspint zich tussen de televisiekijkers een discussie of het wel of het geen overtreding of buitenspel was, terwijl de referee het in een splitseconde moet beslissen. Men moet daarbij ook nog eens bedenken dat de goeie man geen herhalingen ter beschikking heeft om te zien of hij wel de goede beslissing genomen heeft. En dan die gekke gewoontes van het maken van een “Schwalbe”. Je word er niet goed van. Hebben de spelers, die uitkomen op zo een groot toernooi en dus tot de besten van de wereld behoren, geen andere middelen ter beschikking om iets uit te lokken? Natuurlijk wel maar het is zo makkelijk te gaan liggen.

Wat betreft de assistent – scheidsrechter, ja, die hebben soms wel grote fouten gemaakt. Denk maar eens aan de bal die uit werd gegeven tijdens de wedstrijd Spanje tegen Zuid Korea terwijl duidelijk bleek dat de bal de lijn niet was gepasseerd. Je zag die assistent – scheidrechter staan bij de hoekvlag en hij kon het dus duidelijk waarnemen dat de bal de achterlijn niet was gepasseerd. Dat er fouten zijn gemaakt bij het beoordelen van buitenspel vind ik normaal. Het tempo in een wedstrijd ligt hoog, van de ass-scheidsrechter wordt ook nog eens verwacht dat hij niet alleen op buitenspel let maar ook wie mag ingooien, of er overtredingen worden gemaakt, enzovoort.

Ik heb vroeger tijdens een, toen nog geheten grensrechtercursus, o.a. geleerd dat het buitenspel staan van een speler inging met het vertrek van de bal van de schoen van een medespeler. Dat betekent in de praktijk dat de assistent scheidsrechter eerst naar de plek, waar de bal zich bevindt, moet kijken en daarna in een flits de bal moet volgen om dan eerst te kunnen constateren of het buitenspel is of niet. In die fractie van een seconde kan de situatie voorin zodanig gewijzigd zijn, dat een assistent scheidsrechter het anders ziet dan een toeschouwer op de tribune of een televisiekijker, die bijna heel het veld op zijn breedbeeldtelevisiebeeld kan bekijken. Dat betekent dat in de optiek van ass.scheidsrechter hij pas later de situatie kan opmerken waardoor het voor hem wel buitenspel is terwijl het niet was.

Als mijnheer Blatter zegt dat de arbitrage tijdens het afgelopen wereldkampioenschap van een laag niveau was moet hij de hand maar eens in eigen boezem steken. Assistent scheidsrechters aanwijzen uit landen waarvan de meeste van ons niet eens weten of er in die landen een voetbalcompetitie is en als die er al is waarschijnlijk van een niveau van onze 4e. klasse is natuurlijk in het topvoetbal uit den boze. Ik denk dat onze ass.scheidsrechter van het eerste, hoe goed die ook is, ook een belabberd figuur zou hebben geslagen als hij op het toernooi een wedstrijd toegewezen zou hebben gekregen.

Nee FIFA, de schuld geven aan de arbitrage komt niet overeen met de slogan die de FIFA hanteert, namelijk FAIR PLAY, want die ass.scheidsrechters, die waarschijnlijk nog nooit buiten hun landsgrenzen hebben geassisteerd, worden losgelaten op een toernooi in een groot stadion gevuld met tienduizenden toeschouwers en ook nog eens worden geïnstrueerd, is geen fair play. De besten moeten de wedstrijden leiden.
Zo, ik ben het kwijt.

Henk


Geslaagde open dag S.V. Delden

Voetbalvereniging S.V. Delden organiseerde zaterdag 17 augustus haar open dag. Om klokslag 10 uur opende burgemeester mevr. A. Bijleveld het gebeuren met het nemen van een serie van drie strafschoppen. Dat burgemeesters niet alleen verstand hebben van besturen bleek wel uit de manier waar op ze de penalty’s nam.

Alvorens de strafschoppen te nemen zei ze dat het belangrijk is voor een vereniging om activiteiten, als een open dag te organiseren. Onder de brandende zon werden alle programma onderdelen afgewerkt.

De welpjes en de oudere junioren werkten onder begeleiding van de vaste trainers een model training af.
De zeskamp stond in het teken van behendigheidspelletjes, zo moest je o.a. al wiebelend op een plank een toren bouwen en ook de beruchte “spiraal” ontbrak niet op sportpark De Mors.
Aan het eind van de dag is er gestreden om de S.V. Delden penalty bokaal. De speler die de bal de 
meeste keren achter doelman Brinkcate schoot was de winnaar.

Uitslagen
Winnaars zeskamp: Sven Wold, Lisanne Lammertink en Michel Teela
Winnaars penalty bokaal: Jeron Kremers en Bart Otten

Al met al was het een zeer geslaagde dag. 
Tot volgend jaar!!


Speeltoestellen voor de jeugd

Dat is wat veel ouders nog missen op ons mooie sportpark (inclusief ikzelf). Aangezien men meer jeugd wil aantrekken zul je ook aan hun behoeften moeten voldoen. Om op een zaterdag of zondag te gaan kijken naar een wedstrijd is het voor veel ouders aantrekkelijker als hun kinderen zich op het sportpark kunnen vermaken, zodat zij rustig (of niet soms) de wedstrijd kunnen volgen.
Misschien is het een goed idee om dit mee te nemen in de volgende jaarvergadering!!

Marianne Wold.


Schagen beste op C-toernooi

SRC uit Schagen heeft in mei het internationale C-voetbaltoernooi gewonnen. Op zaterdagmiddag werd gestreden om een zo hoog mogelijke klassering in de A en B poule, ’s avonds werd een zeskamp doorlopen en werd er afgesloten met een strafschoppenserie. Zondag werden de finaleronden afgewerkt, waaruit bleek dat SRC uit Schagen (NH) over de beste ploeg beschikt.
De uitslagen zijn als volgt: 1. SRC (Schagen) ; 2. TuS Stemwede; 3. Roodzwart. Fairplay: Rietmolen. Winnaar strafschoppenserie en zeskamp: Rietmolen.


Enkelspel: Sven Wold

Hoe oud ben je? 4 bijna 5
Welk team speel je? Welpen 
Vind je dat een leuk elftal? Ja
Waarom vind je het leuk? Omdat ze goed zijn
Wie is jullie leider? Pappa en Ronnie
Wie is jullie trainer? Ellen en Gea
Op welke positie speel je? Overal 
Vind je dat een fijne positie? Ja, als ik maar een goal kan maken!
Wat is het leukste wat je bij S.V. Delden hebt meegemaakt? Open dag
Waar ben je goed in? Met de bal rennen
Waar ben je niet zo goed in? Ik kan niet zo goed tegen verliezen
Waar oefent de trainer met jullie het meest op? Met de bal spelen
Wie vind je de beste voetballer bij Delden? Pappa
Wie is de beste voetballer van Nederland? Pappa
Welke club is de beste? FC Twente
Welk meisje vind je leuk? Demi
Wie zijn je vrienden? Niels en Pim
Heb je nog meer hobbys? Computer, zwemmen, Kids-city
Welk TV-programma vind je leuk? Alles over leeuwen en tijgers
Welke muziek vind je mooi? K3, Plop en Jodi Bernal
Waar heb je een hekel aan? Naar bed gaan
Wat eet je het liefst? Patat en ijs
Wat vind je van de club SV Delden? Goed
Wat zou je bij de SV Delden willen veranderen? Meer trainen