SV Delden 1 heeft op zondag 8 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met Sportclub Neede. De aantrekkelijke wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in 2-2. Voor SV Delden scoorden Scott Wold en Colin Neuber. Laatstgenoemde deed dit uit een vrije trap in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.

SV Delden 1 kent een vliegende start in de Vijfde Klasse B. Het eerste duel werd in eigen huis al gewonnen van Bredevoort en op zondag 1 oktober werd ook afgerekend met Hoeve Vooruit: 0-2.


Afgelopen woensdagavond 30 augustus is de wedstrijd SV Delden 1 – Oud Heracles geëindigd in een 0-3 overwinning voor Oud Heracles.

SV Delden 1 heeft het seizoen 2016-2017 met een goed gevoel afgesloten. De ploeg van interim-trainer Marco Dijkman won het slotduel met 6-3 van het EGVV. Halverwege leek een zege nog ver weg voor de thuisploeg en stond er een 1-3 stand op het scorebord. Maar vijf treffers in het tweede bedrijf brachten de thuisploeg toch nog de verdiende drie punten. Door de zege stijgt SV Delden nog een plekje op de ranglijst en eindigt op plek tien.

SV Delden 5 heeft zondag 30 april het kampioenschap binnengehaald door te winnen van de Hoeve Vooruit 4.

 

SV Delden 1 heeft zondag 23 april de thuiswedstrijd tegen Diepenheim verloren. Na een gelijkopgaand begin kreeg Diepenheim steeds meer controle over de wedstrijd. Het veldoverwicht werd vlak voor en vlak na rust omgezet in een 0-2 voorsprong, die halverwege de tweede helft nog werd uitgebreid tot 0-3. Namens SV Delden was Scott Wold twee keer dicht bij een treffer, maar de zege van Diepenheim is geen moment in gevaar geweest: 0-3.

 

SV Delden 1 heeft op Tweede Paasdag een punt gepakt in het duel met buurman Bentelo. Op sportpark De Pol werd het 3-3. Halverwege stond de ploeg van interim-trainer Marco Dijkman nog met 1-2 voor. De Deldense doelpunten werden gemaakt door Sven Wold en Joost Hendrikse (2x).

Het vrouwenelftal van SV Delden heeft op knappe wijze een overwinning geboekt op de dames van Bornerbroek.

SV Delden 1 heeft op zondag 9 april een knappe 3-1 zege geboekt op GSV ’63. Halverwege stonden de ploegen nog op 0-0, maar na de pauze kwam hier snel verandering in. De ploeg van interim-trainer Marco Dijkman opende de score vlak na rust en besliste het duel met twee snelle treffers halverwege de tweede helft. Door de zege heeft SV Delden de laatste plaats overgedragen aan Haaksbergen

SV Delden 1 heeft zondag 2 april de uitwedstrijd tegen VV Buurse 1 verloren. Het eerste half uur deden de bezoekers niets onder voor de koploper. Sterker, via een treffer van Scott Wold kwam SV Delden na een kwartier spelen zelfs op een terechte 0-1 voorsprong. In het slot van de eerste helft en ook na rust kon SV Delden niet veel anders doen dan tegenhouden en dat lukte slechts tot halverwege de tweede helft. Na de 1-1 in de 67e minuut was de pijp bij de blauw-gelen leeg, waardoor Buurse in het laatste kwartier toch nog kon uitlopen naar een ruime zege: 4-1.

De dames van SV Delden VR1 zijn er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Tubantia VR2 winnend af te sluiten. Na 90 minuten stond er 1-3 op het scorebord. Het enige Deldense doelpunt werd gemaakt door Lisanne de Graaf.

SV Delden 1 heeft zondag 19 maart een ruime nederlaag geleden tegen SP Haarlo. Het duel op sportpark De Mors eindigde in een geflatteerde 1-4. Halverwege keek de ploeg van interim-trainer Marco Dijkman aan tegen een 0-1 achterstand. In de tweede helft leek een comeback in de maak, maar een efficiënt Haarlo trok toch aan het langste eind.

SV Delden 1 heeft zondag 19 februari drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Lochuizen. Na een 0-1 achterstand stelde de thuisploeg pas in de laatste tien minuten orde op zaken. Een afstandschot van Colin Neuber werd in de rebound door Timo Gerritsjans verzilverd, een voorzet van Joost Hendrikse werd door Coen Witteveen in het dak van het doel gejaagd en tot slot was het opnieuw Timo Gerritsjans die de bal in de rechterbovenhoek krulde: 3-1.

SV Delden 1 heeft zondag 11 december de thuiswedstrijd tegen DEO verloren. De gastheren waren in de eerste helft de bovenliggende partij, maar dankzij twee succesvolle corners konden de bezoekers met een 0-2 voorsprong gaan rusten. Na een kwartier in de tweede helft bracht Sven Wold de spanning terug in de wedstrijd. Ondanks verschillende kansen over en weer wisten beide ploegen in het laatste half uur niet meer te scoren: 1-2.

Zondag 27 november stond voor het vrouwenelftal de thuiswedstrijd tegen Saasveldia VR1 op het programma. De Deldense dames hadden totaal geen moeite met Saasveldia; na 90 minuten stond er 11-0 op het scorebord. Leuk detail van deze wedstrijd was dat Lisanne de Graaf wederom een hattrick scoorde.

SV Delden 1 heeft zondag 27 november de wedstrijd tegen Sportclub Neede ruim verloren. Thuis op De Mors kwam SV Delden halverwege de eerste helft nog wel op voorsprong, na een rake kopbal van Sven Wold uit een voorzet van Joost Hendrikse. Nog voor rust stelde Neede, via twee benutte vrije trappen, orde op zaken: 1-2. In het laatste kwart van de wedstrijd liepen de bezoekers uit naar een ruime zege: 1-5.

Zondag 30 oktober speelde het vrouwenelftal van SV Delden een razend spannende wedstrijd tegen Wilhelminaschool. Onder grote publieke belangstelling trok het elftal van interim-trainer Harald Breukers nipt aan het kortste eind. Een van richting veranderd schot viel vlak voor tijd pasdoes achter de feilloos keepende Anne Horstman en daarmee was de wedstrijd beslist: 0-1.

SV Delden 1 heeft zondag 6 november de thuiswedstrijd tegen SC Meddo ruim verloren. Na een 0-2 ruststand scoorde Colin Neuber al snel de aansluitingstreffer, waardoor SV Delden een groot deel van de tweede helft mocht hopen op een positief resultaat. Een kwartier voor tijd maakte SC Meddo middels twee snelle treffers een einde aan deze illusie: 1-4.

SV Delden 1 heeft zondag 16 oktober een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen GSV'63. In de eerste helft opende Pieter Bordes namens SV Delden de score, maar een welgemikte vrije trap bracht de ploegen vlak voor rust weer in evenwicht. Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op, maar nu waren het de gastheren die op voorsprong kwamen en was het Roy Spoolder die even later een puike steekpass tot de verdiende gelijkmaker wist te promoveren. In het laatste kwart van de wedstrijd gingen beide elftallen voor de volle buit, maar gescoord werd er niet meer: 2-2.

SV Delden 1 heeft zondag 9 oktober de uitwedstrijd tegen SP Haarlo verloren. In de eerste helft had Haarlo het betere van het spel en SV Delden mocht van geluk spreken dat het de rust haalde met slechts een 1-0 achterstand. In de tweede helft schoten de bezoekers voortvarend uit de startblokken: Colin Neuber en Joost Hendrikse brachten een 1-2 voorsprong op het scorebord. Middels een penalty en twee fraaie afstandschoten trok Haarlo de wedstrijd daarna echter weer naar zich toe: 4-2. Een vrije trap van Niek Boerboom bracht in de laatste tien minuten de spanning nog even terug, maar met een welgemikte schuiver vanaf de zestien meter gooide Haarlo de wedstrijd vlak voor tijd definitief in het slot: 5-3.