SV Delden heeft op zondagmiddag een punt overgehouden aan het duel met DSVD. De ploeg van Rob Bakker kreeg daarmee eigenlijk te weinig, maar de trainer was na afloop niet ontevreden. Delden draaide een 0-2 achterstand bij rust namelijk om tot een 2-2 eindstand.

Delden kwam prima uit de startblokken en kreeg in de eerste 15 minuten drie prima kansen. Het doel werd echter niet gevonden. DSVD ging daarentegen een stuk efficiënter om met de mogelijkheden en kwam net voor het half uur op 0-1. Colin Verberne leek de stand hierna gelijk te trekken maar zag zijn inzet op de paal belanden. Nog geen minuut later lag de bal aan de andere kant wel in het net: 0-2.

Ondanks de ruime achterstand was er op het spel weinig aan te merken en dus werd de tactiek in de tweede helft gehandhaafd. Het leverde in de 51e minuut de aansluitingstreffer op van Sven Lutke Willink, die attent reageerde toen de doelman van DSVD de bal losliet. Niet veel later kreeg Scott Wold van 11 meter de kans om de 2-2 op het scorebord te zetten. Daar slaagde hij echter niet in.

Hierna bleef het eenrichtingsverkeer richting het doel van de bezoekers. Na een uur viel toch de verdiende 2-2 na een mooie aanval door het midden. Het was opnieuw Sven Lutke Willink die scoorde. Er leek hierna nog voldoende tijd om ook de zege te pakken, maar dat lukte niet. Grote kansen bleven uit en Delden moest genoegen nemen met een punt.