SV Delden is er ook in het derde competitieduel niet in geslaagd om drie punten te pakken. Het duel tegen AVC La Première eindigde op zondagmiddag in een 2-2 eindstand.

De ploeg van Wouter Kwakkenbos staat hierdoor op een twaalfde plek met twee punten uit drie duels.
Delden kende een droomstart tegen de ploeg uit Almelo. Al na drie minuten spelen knalde Sven Wold de thuisploeg van afstand op een 1-0 voorsprong. Ook hierna kregen de blauw-gelen nog een flink aantal kansen op een treffer.

Het volgende doelpunt was echter voor La Première dat door een snelle uitbraak in de 34e minuut op 1-1 kwam. Bijna pakte Delden direct weer de voorsprong maar de lat stond een tweede treffer in de weg. De bezoekers wisten wel weer het net te vinden na een aanval door het hart van de verdediging van Delden. Ruststand: 1-2.

Na de pauze ging Delden op zoek naar de 2-2. Opbouwend liep het echter stroef aan de kant van de blauw-gelen. Daarnaast moest de ploeg oppassen dat het niet de 1-3 om de oren kreeg. Na een aantal kansen over en weer moest La Première een kwartier voor het einde verder met 10 man na een rode kaart. Het slotoffensief van Delden leverde in de 79e minuut resultaat op. Het was opnieuw Sven Wold, dit keer met een knappe kopbal, die scoorde. Het bleek ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

Eindstand: 2-2.