februari 2016

Beste sportvrienden,

Welkom bij “het Hart van Delden”. Wij geven onze voetbalvereniging jaarlijks een extra financiële ondersteuning, zodat er meer nuttige dingen gedaan kunnen worden die anders niet mogelijk waren.

Het Hart van Delden telt op dit ogenblik ongeveer honderd leden. Iedere deelnemer betaalt per jaar € 50,- , zodat we onze vereniging ieder jaar een extra financiële ruggensteun kunnen geven van ongeveer € 5000,-

Elke groep of commissie binnen onze vereniging kan een verzoek doen voor een bijdrage. In overleg met het bestuur wordt er jaarlijks een bestedingsplan opgesteld.

In het verleden hebben we aan allerlei zaken een bijdrage kunnen leveren, bijvoorbeeld:

• jacks voor jeugdleiders/jeugdtrainers
  • welkomstbord SV Delden
  • een bijdrage in de renovering van kleedkamers
  • bijdragen voor jeugdactiviteiten
  • spelmaterialen jeugd
  • bijdrage jeugdtrainers
  • bijdrage opleiding jeugdtrainers
  • bijdrage pupillenveld

Iedereen is hier bijzonder enthousiast over!

Oproep

Het zou geweldig zijn als hier nog meer mensen aan deelnemen zodat we nog meer nuttige dingen in onze vereniging kunnen ondersteunen.

Als u lid wordt van het Hart van Delden ontvangt u tevens de SV Delden clubkaart – klik hier.

Het is slechts € 50,- per jaar, dus nog geen één euro per week !!

Sluit u aan......!

Opgave en verdere informatie bij een van onderstaande commissieleden.

Onze hartelijke dank!

De commissie: