Eind juli heeft de KNVB het programma voor de bekercompetitie bekend gemaakt, zowel voor het eerste elftal alsook voor de andere teams die hieraan deelnemen. Behalve op de voetbal.nl app zijn de bekerwedstrijden ook te vinden op de elftalpagina's op onze website. Vanaf medio augustus zullen daar ook de competitiewedstrijden per elftal weer keurig op een rijtje staan.

SV Delden is voor komend seizoen op zoek naar een fysiotherapeut / sportverzorger. Spreekt deze functie jou aan of heb je vragen? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SV Delden start komend seizoen met 7 tegen 7 voetbal voor 35-plussers. Deze competitie wordt gespeeld op de vrijdagavond, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. Interesse?

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn zowel het clubblad als de presentatiegids van afgelopen seizoen pas in april verschenen. Mede hierdoor is het helaas niet gelukt om alle clubbladen bij onze leden te bezorgen.

Voor iedereen die het clubblad toch nog even wil nalezen: het staat inmiddels op de website. Daarnaast staat ook de presentatiegids inmiddels online.

Zon, brandweer, ijs, zwembad en.... ovenverse pizza's van meester pizzabakker "Roberto", dat waren de ingrediënten voor de gezellige gezamenlijke seizoensafsluiting van JO11-1 en JO11-2.

De KNVB heeft inmiddels de voorlopige competitie-indelingen voor de (overige) senioren en de jeugd bekend gemaakt. We hebben de indelingen voor zowel de mannen en de jongens als de vrouwen en de meisjes overzichtelijk op een rijtje gezet.

Zaterdag 26-5-2018 onze laatste voorjaarscompetitiewedstrijd tegen Sportlust Glanerbrug JO19-1.
De wedstrijd werd gespeeld op veld 2. Weer eens wat anders, op gras voetballen met dit warme weer, het was zeker een voordeel. De mat lag er prima onderhouden bij waarvoor de complementen van de tegenstander.

De Rabo Clubkas Campagne 2018 zit erop.  259 clubs deden mee en bijna 10.000 klanten hebben gestemd op hun favoriete club(s). In totaal werd € 125.000,- verdeeld.

Ook Gonda van Norel heeft afgelopen zondag foto's gemaakt.

Het retourtje van Jan en Annie Brinkcate, tussen de vakantie in Italië en de finale van de nacompetitie op Sportpark De Mors, heeft zelfs de aandacht van de KNVB getrokken. Het leverde een mooi portret op van deze trouwe supporters en van een prachtige dag voor SV Delden. Zie www.knvb.nl.

SV Delden 1 heeft zondag 17 juni promotie naar de vierde klasse afgedwongen. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won op het eigen sportpark De Mors de finale van de nacompetitie met 5-1 van Angerlo Vooruit.

Afgelopen zondag was, zoals bekend, een grote supportersschare van SV Delden aanwezig in Kilder om het eerste elftal aan te moedigen. Minder bekend, maar wel opvallend: Jan en Annie Brinkcate waren niet aanwezig. "Dat laten we niet weer gebeuren," moeten Patrick en Marc Brinkcate hebben gedacht.

Er zijn van die dagen die je als supporter van SV Delden bijblijven. Zondag 10 juni 2018 was er één van: De halve finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse.

Het seizoen van SV Delden wordt met iedere wedstijd mooier. Na de knappe derde plek in de competitie maakt de ploeg van Wouter Kwakkenbos ook in de nacompetitie indruk. Op zondag 10 juni bleek ook vierde-klasser SV Kilder geen partij voor de blauw-gele formatie. Met een verdiende 0-3 zege plaatst de ploeg zich voor de finale van de nacompetitie.

Rokersbeleid
Het bestuur is zich ervan bewust dat het als storend en vervelend wordt ervaren dat er bij de ingang van onze kantine wordt gerookt. Dit item wordt ook zeker meegenomen naar de toekomst van Sportpark De Mors.
Voor nu vragen we alle leden om rekening te houden met roken bij de ingang van de kantine tijdens de speeldagen op zaterdag van onze jeugd.

Bestuur
Tijdens de bestuursvergadering van mei 2018 heeft de secretaris Annemieke Visser aangegeven dat zij zich in november 2018 niet voor een 3e termijn beschikbaar zal stellen voor nog een periode van 3 jaar. Dit betekent dat vanaf heden leden die interesse hebben voor een deze bestuursfunctie zich bij haar kunnen melden voor meer informatie.

AVG
Zoals velen reeds hebben vernomen via nieuwsberichten is per 25 mei 2018 de nieuwe privacy wetgeving ingegaan. Dit betekent ook voor onze vereniging dat wij kritisch dienen te kijken hoe de privacy van onze leden kunnen waarborgen. Namens het bestuur houdt Annemieke Visser zich hiermee bezig. Komende periode zal zij o.a. door de KNVB worden getraind om deze regelgeving binnen onze vereniging te handhaven. Hierover zal via de website worden gecommuniceerd. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemieke Visser, email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.