SV Delden is verheugd te kunnen meedelen dat de samenwerking met hoofdtrainer Wouter Kwakkenbos met een jaar is verlengd. Zowel SV Delden als Kwakkenbos, die dit seizoen debuteert als hoofdtrainer, zijn erg tevreden over de huidige gang van zaken. Het enthousiasme in en om het jeugdige team is ongekend, niet in het minst vanwege de prima resultaten in de competitie tot dusver.

Het kunstgrasveld is inmiddels weer zo goed als sneeuwvrij en dus bespeelbaar.

De natuurgrasvelden mogen tot nader order niet worden gebruikt. Let wel: dit betreft dus zowel veld 2 als veld 3 als ook het pupillenveldje voor de kleedkamers.

Op zaterdag 9 december zijn onze jeugdleden weer langs de deuren gegaan om Delden en omstreken van heerlijke rookworst te voorzien.

SV Delden 1 heeft zondag 3 december een monsterzege geboekt op SP Haarlo. Op sportpark De Mors werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos. Door de overwinning stijgt SV Delden naar plek 2 op de ranglijst met 3 punten achterstand op koploper Rietmolen.

Vrijdagavond 24 november is Sinterklaas op bezoek geweest bij SV Delden. Om 18:00 uur werden de kinderen ontvangen in de kantine. Eerst waren er heel veel spelletjes te doen. Binnen was onder andere stoelendans en sjoelen en buiten was het zaklopen en paaltjes voetbal geblazen.

Afgelopen zaterdag 25 november stond een bont gezelschap ondernemers om 18:00 uur klaar bij Harlekijn - Smitties. Het doel: een bezoek aan de wedstrijd Heracles - NAC in het Polman stadion.

Donderdag 23 november vond in een volle kantine de 94e ALV van SV Delden plaats.
Geopend werd met een minuut stilte voor degenen die ons ontvallen zijn afgelopen jaar.

De SV Delden handdoeken zijn niet te versmaden

Voor lieve moeders en mannen met baarden

Uit elke badkamer komt het verzoek

Mag ik me afdrogen met zo'n geel blauw doek

Voor slechts EUR 12,50 heb je er een te pakken

Lekker voor jezelf of om door de schoorsteen te laten zakken

Wil je zo snel mogelijk met de SV Delden handdoek lopen?

Aanstaande donderdag kan je ze tijdens de ALV al kopen.

De Grote Club Actie 2017 heeft ook dit jaar weer een prima resultaat opgeleverd. In de maand oktober en november gingen onze jeugdleden langs bij familie, vrienden en buren.

SV Delden 1 heeft zondag 19 november met 1-1 gelijkgespeeld tegen directe concurrent SC Meddo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos blijft daardoor ongeslagen in de Vijfde Klasse B en staat nog altijd vierde. Wel liepen de Deldenaren een punt in op koploper Rietmolen, dat met 2-0 verloor bij Neede.

Gerrit Seppenwoolde wint het kruisjassen en Dick ter Kulve is eindelijk weer eens winnaar bij het hartenjagen.

SV Delden 1 heeft zondagmiddag 5 november een punt overgehouden aan de ontmoeting met DEO in Borculo. De ploeg van Wouter Kwakkenbos speelde met 2-2 gelijk en blijft hierdoor ongeslagen in de Vijfde Klasse B. De doelpunten werden eerlijk verdeeld over de twee helften.

Na weken van wachten is de nieuwe kleding eindelijk uit China gearriveerd. Zaterdag 28 oktober was het dan echt zover. Onder leiding van Conny, Sarah en Astrid werd er een grote passessie georganiseerd. Na ongeveer een uur kon de aanwezige pers, onder grote belangstelling, de foto’s maken; inmiddels ook te zien in de Tubantia, Nieuws uit Delden en het Hofweekblad.

SV Delden 1 lijkt steeds meer een serieuze kandidaat voor de titel in de Vijfde Klasse B. De ploeg van Wouter Kwakkenbos is na zes duels nog altijd ongeslagen en boekte zondag 29 oktober alweer de vierde overwinning van het seizoen. Dit keer moest GSV’63 eraan geloven en werd met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Door de zege klimt SV Delden naar plek 2 op de ranglijst.

Clubvoetbaldagen bij SV Delden – een fantastisch voetbalavontuur

In de Herfstvakantie organiseerde SV Delden samen met Clubvoetbaldagen een driedaags voetbalevenement op sportpark de Mors.