Toon Breukers en Henk van Geenen overtuigende winnaars kaarten bij het kruisjassen en hartenjagen van vrijdag 16 februari.

SV Delden 1 heeft zondag 18 februari de eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In een rommelige wedstrijd kwam Sportclub Neede halverwege de tweede helft op voorsprong. Doelman Ivo Otten hield nog wel de spanning in de wedstrijd door een penalty te stoppen, maar SV Delden slaagde er daarna niet in om nog langszij te komen. Eindstand 1-0.

Komende vrijdag is het weer bingo avond bij SV Delden.

Tot nader order mogen de natuurgrasvelden niet worden gebruikt voor trainingen. Let wel: dit betreft dus zowel veld 2 als veld 3 als ook het pupillenveldje voor de kleedkamers. Met andere woorden: voorlopig mag er alleen op het kunstgrasveld worden getraind.

SV Delden 1 heeft zondag 28 januari twee punten laten liggen in het thuisduel met EGVV. De wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in een terechte 2-2 eindstand.

Vrijdag 19 januari was de eerste kaartavond van het nieuwe jaar. Bij de kruisjassers was Marinus Poelman de sterkste. Bij de hartenjagers liet Pieter Bordes de concurrentie achter zich.

Collin Boensma, Tom Oonk en Nick Stokkentreeff zijn maandag 15 januari geslaagd voor de Basisopleiding Scheidsrechter (BOS). De afgelopen maanden hebben Collin, Tom en Nick bij SV Delden diverse stagewedstrijden gefloten en daarin hebben ze laten zien dat ze het BOS-diploma dubbel en dwars verdienen. Heren scheidsrechters, proficiat!

Eind 2017 heeft drukkerij Unaniem/Hofweekblad een driejarig sponsorcontract met SV Delden getekend.

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar is Sporthal De Reiger traditioneel de plek voor het zaalvoetbaltoernooi van SV Delden. Overdag is de zaal het domein voor het Hoftoernooi voor de jeugd, waarna het 's avonds de beurt is aan de senioren om hun zaalvoetbalkunsten te vertonen.

Wim Wold toonde zich vrijdag 22 december de sterkste bij het kruisjassen. Henk van Geenen trok een betere kaart dan Pieter Bordes en werd eerste bij het hartenjagen.

Mooier kun je kampioenswedstrijden niet bedenken. Zaterdagmorgen 23 december kon SV Delden JO11-2 eindelijk de wedstrijd der wedstrijden spelen, als nummer 2 tegen nummer 1 Bon Boys. Er móést gewonnen worden...

Na jaren van trouwe dienst als jeugdsecretaris heeft Henk ter Hofsté aangegeven dit jaar definitief met het secretariaat te willen stoppen. De afgelopen maanden heeft Henk zijn taken in de jeugdcommissie overgedragen aan Marc Brinkcate.

SV Delden 1 heeft zondag 17 december opnieuw een grote zege geboekt in de Vijfde Klasse B. De blauw-gele machine van trainer Wouter Kwakkenbos had geen medelijden met hekkensluiter Klein Dochteren: 5-1. Door de zege heeft SV Delden zich nog steviger op de tweede plek genesteld en is als enige club nog ongeslagen.

SV Delden is verheugd te kunnen meedelen dat de samenwerking met hoofdtrainer Wouter Kwakkenbos met een jaar is verlengd. Zowel SV Delden als Kwakkenbos, die dit seizoen debuteert als hoofdtrainer, zijn erg tevreden over de huidige gang van zaken. Het enthousiasme in en om het jeugdige team is ongekend, niet in het minst vanwege de prima resultaten in de competitie tot dusver.

Op zaterdag 9 december zijn onze jeugdleden weer langs de deuren gegaan om Delden en omstreken van heerlijke rookworst te voorzien.