SV Delden 1 heeft op zondag een punt overgehouden aan de ontmoeting met koploper Rietmolen. Het duel eindigde in 2-2. SV Delden leek lang op weg naar de zege, maar kreeg in het laatste kwartier twee tegentreffers om de oren, waardoor er genoegen genomen moest worden met een gelijkspel. De ploeg van Wouter Kwakkenbos behoudt wel haar ongeslagen status.

Het SV Delden 5 team heeft een nieuw tenue dankzij Topscorer sponsor autobedrijf De Vossenbrink. Hiermee slaat autobedrijf De Vossenbrink een dubbelslag bij SV Delden omdat zij ook Businessclub lid zijn.

Zondag 8 oktober, bij de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Sportclub Neede, was TC Tubantia aanwezig om filmopnames te maken. Het leverde een leuke impressie op van de beleving van spelers en supporters van ons vlaggenschip.

Sinds afgelopen zomer heeft Sylvia Vaanholt-Schrijver samengewerkt met Ilse Woolderink om een soepele overgang van de ledenadministratie te verzekeren.

Op zaterdag 28 oktober wordt er vanaf 15:00 uur een internationaal toptoernooi gespeeld op de velden van SV Delden.

SV Delden 1 heeft op zondag 8 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met Sportclub Neede. De aantrekkelijke wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in 2-2. Voor SV Delden scoorden Scott Wold en Colin Neuber. Laatstgenoemde deed dit uit een vrije trap in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.

Op zondag 1 oktober zijn de eerste elftalfoto's van het nieuwe seizoen gemaakt. De drie teams die deze ochtend thuis speelden, Delden 2, 3 en 5, zijn voorafgaand aan hun wedstrijd digitaal vereeuwigd. De overige seniorenelftallen en de jeugdteams zijn komend weekend en het weekend daarna aan de beurt.

SV Delden 1 kent een vliegende start in de Vijfde Klasse B. Het eerste duel werd in eigen huis al gewonnen van Bredevoort en op zondag 1 oktober werd ook afgerekend met Hoeve Vooruit: 0-2.

Vrijdag 29 september was de aftrap van het nieuwe kaartseizoen van S.V.Delden.
Ondanks de concurentie uit Enschede (Waar de rooien weer eens orde op zaken stelden) kon er uiteindelijk toch nog aan drie tafels worden gekruisjast.
De hartenjagers kenden een iets minder goede start.

Misschien loop je al een tijdje met de gedachte om een bestuursfunctie bij onze vereniging te gaan bekleden en zie je het als een uitdaging om samen met de vele vrijwilligers de twee pijlers van onze vereniging, te weten plezier en prestatie, verder inhoud te geven. Dan is dit je kans!

Een jaar geleden zijn Bestuur, Jeugdcommissie en technische commissie onder begeleiding van Paul Diepenmaat van de KNVB aan tafel gegaan om een krachtige en heldere organisatie op te zetten. In onderstaand artikel kunt u lezen wat de uitkomsten en de voorstellen zijn van deze bijeenkomsten.

Zaterdag 23 september was het voor SV Delden en de technische commissie in het bijzonder een mooie dag. Alle jeugdtrainers hebben die dag hun vrijwilligerscontract getekend.

SV Delden 1 heeft de goede voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 24 september een vervolg gegeven in het openingsduel. De ploeg van de nieuwe trainer Wouter Kwakkenbos won thuis met 1-0 van Bredevoort. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel halverwege de tweede helft en kwam op naam van Sven Wold.

Donderdag 21 september bereikte ons het droeve bericht dat Wolfram Arnthof is overleden. Wolfram, die in de zestiger jaren furore had gemaakt als verdediger bij Heracles, kwam in 2001 als jeugdtrainer bij SV Delden en was daarna tot 2004 trainer van ons tweede elftal.

De belangrijkste informatie over SVO Twickel staat sinds kort op een aparte pagina op de website. Behalve contactgegevens en informatie over de trainingen staat hier ook de wedstrijdinformatie van de meisjes en de vrouwen: zowel het programma voor de komende week alsook de laatste uitslagen.

Let op: SVO Twickel VR25+2 beleeft vandaag, vrijdag 15 september, de vuurdoop in het 7 tegen 7 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Mors. Aanvang 20:00 uur.