SV Delden 1 heeft zondag 15 april een dure nederlaag geleden tegen EGVV in Gelselaar. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos ging met 4-3 onderuit.

Van zondag 17 juni tm zaterdag 23 juni vindt de 3e editie van de Deldense Sportweek plaats. Een week lang met je team sporten op alle sportaccommodaties in Delden, veel gezelligheid en wat rivaliteit! Lijkt het je leuk om met een team mee te doen aan de Deldense Sportweek kijk dan op www.deldensesportweek.nl of ga naar de Instagram- of Facebookpagina van de Deldense Sportweek

Met de campagne 'Volg je voeten' ondersteunt de KNVB ook voetbalclub SV Delden om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met voetbal en het verenigingsleven (zie ook: https://www.knvb.nl/doe-mee/volg-je-voeten/informatie-voor-ouders).

De nieuwe presentatiegids van SV Delden is uit! Het thema van deze presentatiegids, de negende in successie alweer, is sponsoring. Zaterdag 14 april heeft voorzitter Hans van Laarhoven het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids uitgereikt aan onze hoofdsponsor Aparthotel Delden.

Woensdagavond 25 april zal bij SV Delden de cursus pupillenscheidsrechter worden gehouden. Een groot aantal jeugdspelers heeft zich de afgelopen weken al aangemeld voor deze cursus, maar er is nog plaats voor een paar extra deelnemers. Dus: Lijkt het je leuk om wedstrijden bij de pupillen te fluiten? Ben je tussen de 12 en 19 jaar? Meld je dan snel aan bij scheidsrechterscoördinator Gerard Dijk.

SV Delden heeft op zondag drie punten gepakt in het thuisduel met Hoeve Vooruit. De ploeg van Wouter Kwakkenbos boekte een spectaculaire 5-4 overwinning. Halverwege stond de thuisploeg nog op een 1-4 achterstand.

Tijdens onze Algemene Leden Vergadering in november 2017 is er gesproken over de inrichting van verschillende werkgroepen om als lid van SV Delden actief mee te denken over de inrichting van Sportpark de Mors. Deze werkgroepen vanuit de vereniging heten vanaf nu “denktanks”.

Goede Vrijdag 30 maart vond in het clubhuis van SV Delden weer het traditionele Paaskaarten plaats. Wim Wold werd de winnaar bij het kruisjassen en Hans Pots won na loting van Martin Wardenburg bij het hartenjagen.

SV Delden 1 is er op Eerste Paasdag niet in geslaagd de goede serie van de afgelopen weken een vervolg te geven. Het uitduel met de nummer twee van de ranglijst SC Meddo ging met 3-2 verloren.

Op woensdag 28 maart was er weer een leuke paasactiviteit te doen voor de jongste jeugd tot en met JO-9 bij SV Delden. Om 14.30 uur werden ongeveer 30 kinderen verwacht bij de kantine waar ze eerst werden voorzien van een beker ranja en lekkere versnapering.

SV Delden 1 heeft zondag 25 maart de vierde plek op de ranglijst met succes verdedigd. Op het eigen sportpark De Mors werd Haaksbergen met 3-1 verslagen. Makkelijk ging het zeker niet. Na een 1-1 ruststand, nam SV Delden pas in de slotfase afstand: 3-1.

SV Delden 1 heeft op zondag 11 maart een belangrijke zege geboekt. De blauw-gelen wonnen in eigen huis met 2-1 van DEO 1 door een late treffer van Scott Wold. Halverwege stond er een 1-1 op het scorebord. Het is voor SV Delden de eerste zege van 2018.

SV Delden 1 heeft op zondag 4 maart een knappe oefenzege geboekt op BSC Unisson 1. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos won op sportpark De Mors met maar liefst 6-3. Het duel werd gespeeld omdat alle competitiewedstrijden in verband met het koude weer waren afgelast.

SV Delden 1 heeft zondag 18 februari de eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In een rommelige wedstrijd kwam Sportclub Neede halverwege de tweede helft op voorsprong. Doelman Ivo Otten hield nog wel de spanning in de wedstrijd door een penalty te stoppen, maar SV Delden slaagde er daarna niet in om nog langszij te komen. Eindstand 1-0.

SV Delden 1 heeft zondag 28 januari twee punten laten liggen in het thuisduel met EGVV. De wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in een terechte 2-2 eindstand.