SV Delden is er op zondagmiddag niet in geslaagd om een goed resultaat te boeken tegen Oldenzaal. Het uitduel werd met 4-2 verloren door de mannen van Wouter Kwakkenbos.

Delden moest het in Oldenzaal stellen zonder een aantal basisspelers en trad onder anderen aan met de 16-jarige Nick Stokkentreef. Aanvankelijk leek de ploeg weinig last te hebben van de formatiewijzigingen. De blauw-gelen waren heer en meester in het eerste half uur en het was wachten op een treffer. Deze viel wel, maar aan de andere kant. De doelman van Delden verkeek zich op een vrije bal van de thuisploeg en zo stond het ineens 1-0. Dit leek ook de ruststand te worden maar vlak voor de pauze werden de problemen voor Delden nog groter. Met het twee schot op goal wist Oldenzaal tevens de tweede treffer te maken.

Na de rust ging Delden vol op de aanval spelen. Dat leverde wel kansen op, maar gaf ook Oldenzaal de gelegenheid om naar hartenlust te counteren. Nog voor het uur was het 4-0 voor de thuisploeg en was het duel gespeeld. Delden kwam in die periode niet verder dan een bal op de paal van Scott Wold. In de 60ste minuut deden de blauw-gelen toch wat terug via een strafschop. Deze werd feilloos benut door Sven Lutke Willink. Vlak voor tijd wees de scheidsrechter opnieuw naar de stip. Dit keer mocht Scott Wold aanleggen en ook hij faalde niet. Voor een resultaat kwam de treffer echter veel te laat. Eindstand: 4-2.