klik op de foto voor meer foto's . ( ivm de slechte lichtomstandigheden was het niet mogelijk een behoorlijke (scherpe) reportage te maken , excuses hiervoor)

SV Delden 1 blijft de grote verrassing van de Vierde Klasse A. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos promoveerde vorig jaar uit de Vijfde Klasse, maar blijkt ook in een hogere klasse zonder problemen met de beste ploegen mee te kunnen doen. Op zondag 25 november boekten de blauw-gelen alweer de vijfde overwinning van het jonge seizoen. Juventa’12 werd op Sportpark De Mors met 3-0 terug naar Wierden gestuurd. Door de zege stijgt SV Delden naar de tweede plek op de ranglijst.

SV Delden begon op zondag weer vol overtuiging aan de wedstrijd tegen Juventa’12. Het is niet zo dat de blauw-gelen de tegenstanders van de mat spelen, maar de jonge ploeg blinkt uit in het kiezen van de juiste momenten. Geregeld wordt de tegenstander aan de bal gelaten om vervolgens uit een snelle aanval genadeloos toe te slaan. Op zondag duurde het ruim een half uur voordat de thuisploeg op voorsprong kwam. Net als vorige week wist de jonge Saïd L'Bouhdidi te scoren en zette zo SV Delden op 1-0. Dit bleek ook de ruststand.

Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde. De thuisploeg was constant gevaarlijk en kon bij balverlies terugvallen op een sterke defensie. In de 52e minuut zette Scott Wold de Deldenaren op 2-0. De ploeg uit Wierden probeerde hierna van alles om de aansluitingstreffer te forceren, maar echt in de problemen kwam SV Delden nooit. Tien minuten voor het einde beslisten de mannen van Wouter Kwakkenbos het duel door de 3-0 tegen de touwen te schieten. De treffer kwam op naam van Christian Vreriks. Eindstand: 3-0.