De technische commissie is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de senioren.

Wat houdt dat in?

Als wedstrijdsecretaris onderhoud je het contact tussen de eigen senioren elftallen en de andere clubs binnen de competitie en tevens de KNVB.

Bij aanvang van de competitie is het van belang om de indelingen voor het gehele seizoen zo goed mogelijk in te vullen samen met de technische commisie. O.a. kijken naar de beschikbare velden, kleedkamers en kantine bezetting.

Als dit bij aanvang van de competitie goed is ingevuld zullen er in de loop van het seizoen weinig extra taken uit voortkomen.

Wekelijk is er een onderhoud tussen de elftalleiders om te kijken naar de beschikking over de spelers en de staat van de velden.

Door onvoorziene zaken zouden wedstrijden kunnen komen te vervallen dan dienen deze te worden verplaatst. Via Sportlink het softwareprogramma van de KNVB is dit eenvoudig te regelen en is er alleen onderling overleg tussen de clubs nodig.

Hoeveel tijd kost dat?

Voornamelijk in de natte periodes rondom de wintermaanden zou je hier een uurtje in de week aan kwijt zijn. In de drogere maanden is aan de wedstrijdsecretaris zelf of hij / zij wenst aanwezig te zijn bij de wekelijkse overleggen tussen de elftalleiders of dat hij zich later laat informeren over eventuele wijzigingen in het programma. Tijdens de competitie (ca. 28 weken) zullen de werkzaamheden ca. een uurtje in de week in beslag nemen.

Interesse?

Neem contact op met Bert Morsink of Mark Tuitert van de technische commissie. Klik hier voor de contactgegevens.