Binnenkort is het weer herfstvakantie en de jeugdcommissie van SV Delden organiseert dan een toffe voetbalmiddag voor alle jongens en meisjes van de JO7 t/m JO11 teams.

 

Ook kinderen tot 11 jaar die nog geen lid zijn van SV Delden zijn van harte welkom. De voetbalmiddag wordt gehouden bij SV Delden op woensdagmiddag 23 oktober aanstaande en staat onder leiding van de aanvoerder van het eerste elftal van SV Delden, Sven Lutke Willink.
Tijdens de voetbalmiddag kunnen de voetballers allemaal leuke oefeningen doen en partijtjes spelen maar bovenal veel voetbalplezier met elkaar beleven. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor pauze in de kantine met heel veel lekkers.

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen, geef je dan snel op bij je trainer of leider van je team of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Nog even de belangrijke zaken op een rijtje:
Datum voetbalmiddag is 23 oktober a.s.
Het begint om 1 uur en eindigt zo rond de klok van 5 uur.
Voetbalmiddag onder leiding van eerste elftal aanvoerder Sven.
Je mag ook een vriendje of vriendinnetje uitnodigen die nog niet lid is van SV Delden.
Geef je snel op, uiterlijk zaterdag 19 oktober.
Het kost €2,50 per persoon. Dit kun je inleveren bij je leider of trainer. Niet-leden kunnen betalen bij de begeleiding op de voetbalmiddag zelf.
Elke deelnemer krijgt een gratis paar toffe KNVB schoenveters!