De Grote Club Actie 2018 heeft ook dit jaar weer een prima resultaat opgeleverd. In de maand oktober en november gingen onze jeugdleden langs bij familie, vrienden en buren.

De opbrengst mag er zijn, in totaal zijn er 701 loten verkocht. Dit levert SV Delden een mooi bedrag op van bijna 1700 euro. Dit zal volledig ten goede komen aan onze jeugdafdeling (ballen, materialen en voetbaluitjes).

Zoals beloofd ligt er voor de top 3 verkopers een mooi prijsje te wachten:
Alec Sanchez 38 loten
Hero Idzerda 37 loten
Manu Manrho 33 loten

In totaal waren er 10 verkopers die 20 loten of meer verkocht hebben:
Alec Sanchez 38 loten
Hero Idzerda 37 loten
Manu Manrho 33 loten
Hugo Brinkcate 30 loten
Siem Til 29 loten
Guus Til 24 loten
Tom Poelman 24 loten
Milan Bosch 24 loten
Janique Eijsink 20 loten
Michiel Brandt 20 loten

Aan deze verkopers wordt een voucher uitgedeeld waarmee hij/zij bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark kan. De vouchers van de 20-loten-actie worden in december/januari uitgereikt.

SV Delden bedankt alle leden die hebben meegeholpen om deze Grote Club Actie weer tot een succes te brengen. Speciale dank aan de hulptroepen (Ilse, Robert, Mariska, Carin, Peter, Ellen, Marleen en Nicole) voor het helpen met inkloppen van de loten.