Hierbij nodigen wij alle leden van harte uit voor de 95e Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging ‘Delden’, donderdag 22 november 2018, aanvang 20:30 uur, in het clubhuis ‘Trefhook ’n Mös’.

Bestuur Sportvereniging ‘Delden’

Algemene Ledenvergadering: agenda en jaarverslag

Donderdag 22 november zal de 95e Algemene Ledenvergadering plaatsvinden (klik hier voor de agenda).

Alle leden hebben hiervoor via het clubblad van november een uitnodiging ontvangen (klik hier voor het clubblad).

Ook de agenda voor de ALV en het jaarverslag van afgelopen seizoen zijn opgenomen in het clubblad.

Inzien notulen en jaarverslag vorige ALV

Voor iedereen die op zijn gemak de notulen van de Algemene Ledenvergadering van vorig jaar en het aangepaste jaarverslag over seizoen 2016-2017 wil inzien: dit is mogelijk op woensdag 14 november, vanaf 19:30 uur in het clubhhuis. Meer informatie bij secretaris Annemieke Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Informatieavond Sportpark De Mors

Let op: Eveneens op donderdag 22 november, aansluitend op de Algemene Ledenvergadering, is er in ons clubhuis Trefhook 'n Mös voor onze leden een informatieavond over de voortgang van Sportpark De Mors.