Met de de aangekondigde versoepelingen per 5 juni kan en mag er gelukkig weer wat meer! Hieronder een opsomming van de meest belangrijke zaken:

• Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.

• Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden

• Opening sportkantine de Finish en terrassen: vanaf zaterdag 5 juni zijn alleen voor de sporters de sportkantine en het terras open onder dezelfde voorwaarden die voor horeca gelden.

• Publiek is helaas nog niet welkom op Sportpark de Mors.

• Kleedkamers en/of douchegelegenheid mogen open: met de verruimde maatregelen is ook bekend geworden dat de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.

Zie ook de website van de KNVB voor het actuele overzicht met veelgestelde vragen over corona en voetbal (klik)