In 2019 zagen we al een flinke stijging in het aantal verkochte loten, maar het kalenderjaar 2020 gaat de boeken in als absoluut recordjaar!

In oktober gaf ons oudste jeugdteam (JO19) een prachtig signaal af door het allereerste superlot te kopen. Goed voorbeeld doet volgen, want veel andere teams van SVO Twickel en SV Delden, maar ook het hoofdbestuur, technische en jeugdcommissie kochten zo’n lot ter waarde van 120 euro.

Petje af voor al onze jeugdspelers! Ieder meisje of jongen heeft op zijn/haar manier een steentje bijgedragen door aan de deur of digitaal een lot te verkopen aan opa’s, oma’s, overige familie, vrienden of bekenden. In totaal is er voor de club een prachtig netto-bedrag van 4.110 euro verdiend. Dit bedrag zal besteed worden aan onder andere ballen en andere voetbalmaterialen voor de jongens- en meidenteams.

SV Delden bedankt iedereen die een lot van één van onze leden heeft gekocht. Speciale dank gaat ook uit naar de grote groep vrijwilligers die hebben geholpen met het inkloppen van de loten.